Instagram宣布將取消like數 官方:最快本月開始試行

262 回覆
1645 Like 42 Dislike
想知佢派post 會改成點
宜家不嬲係睇engagement 黎派
第時都唔知會唔會要鬥落ad 先有exposure
哦,原來香港啲網媒係唔鐘意 citation 嘅
開口埋口都話我乜乜我物物
其實真係好撚嘔心呀

睇其他break開隻app 搵到新野嘅人
都冇你咁著重我點點點

其實有料咪爆囉 爆得多大家都會知你勁
唔需要咁強調我好勁我最快 你地咁遲先知jaga

世界好大唔係得你一個人 得你嗰個圈子

建議你直接同fb講 要求佢請埋你入去做算啦
咁你就可以最快知啲features 再放上twitter打J
>建議你直接同fb講 要求佢請埋你入去做算啦
咪面跟試囉屌
啫係冇講錯啦個語氣叫到人地幫你免費出文宣傳咁,喂不如你打埋篇稿叫佢照出㖭啦

真係抵人唔鳩理你
緊*
Extract apk ipa再搵啲Apps末來更新
呢樣嘢大把人做緊 係勁嘅呢件事
但真係唔明爭住出黎自爆認頭係咩心態
不過自己開過個post講哂你知嘅嘢啦
一個真正有能嘅人唔需要做呢啲嘢黎make noise嘅
KOL末日
Unwire 損失,not mine
既然你有咁大嘅能力break開隻app 搵埋未出嘅feature
人地都唔請你 係咪要諗吓係咪自己個人嘅問題呢?
wfc
毒撚福音
你真係覺得人地損失就唔會咁著緊啦
你咁講即係話01抄連登係冇錯啦
你似乎唔明 re Facebook 旗下嘅 apk ( + Snapchat) 係幾難
你要搵漏洞,exploit 嗰個漏洞先得
唔淨止 compare string 咁簡單
又想拉埋一齊講?

定係你覺得hk01係啲樓主send過去話 抄啦仆街! 咁樣?

我覺得hk01抄post係一知問題
上面隻香港第一人 叫人幫佢出news又係一個問題
Cap圖有幾多like出post
班仆街港女KOL大獲了
搵唔到存在感
聽日 coding interview
已經 pass 咗 technical phone interview
挨豬對毒撚嚟講已經係災星,點會用

咁又駛唔駛個個reply都提住呀

咁同呃like有咩分別
💯
根本同一樣野,咩拉埋一齊講
而家講緊香港IT傳媒垃圾,有料餵到埋口都唔要,寧願走去翻譯人地出左嘅二手新聞呀
唔好做井底之蛙 既然有能力嘅就將目光放遠啲
咁著緊自己而家嘅成功,你唔會進步

呢個道理 無論咩程度嘅人都一樣
>叫人幫佢出news
你咁講,爆料都係「叫人幫佢出news」啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞