Instagram宣布將取消like數 官方:最快本月開始試行

262 回覆
1645 Like 42 Dislike
惡夢,無得笑人like數少
而家做kol要買followers
買完之後每個月仲要keep住買like
取消like數之後淨係買followers就得
壓到width最高得1080px
抵撚死譚杏藍仆街死
想人專注篇文?
屌佢老尾 整返順時序排版啦 睇少幾多野 得廣告
最好快啲
我唔想俾人見到我得幾個like
交個account login details 出嚟比公司
用嚟做CD-ROM
痴線 咁威得唔得嫁
毒撚或成最大贏家
Jane Manchun Wong is a 23-year-old technology blogger and app researcher famous for uncovering new features before they launch.

咪即係geek, 讀到app reasearcher咁勁
一早要啦
而家d人為搏like已經痴左線
KOL點算呢
終於唔撚洗再俾啲垃圾kol廣告洗版
我個ac取消咗like數成星期啦喎
留意到正評個啲都係死毒撚
d垃圾kol,揸撚住對狗屎產品話點好點好,賣花讚花香,成個老泥妹咁都學人扮上菜發女神夢

唔怪得呢排見唔到幾多人like 我以前個app有bug
聽講搵呢D KOL比起搵明星平。
KOL少則幾百幾千一個post,多則幾萬。

與其叫Key Opinion Leader,不如叫King of Like (不過D like部份係假)。
有D page我唔明點解過萬個like?陳嘉倩個page都有105K個followers。
抽幾個佢嘅fans睇過,少/無圖,少追蹤者同跟蹤嘅ac,懷疑係robot a/c。
幾時改埋fb個垃圾演算法? 好多垃圾page呃comment提高曝光率
點解你會蠢成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞