Instagram宣布將取消like數 官方:最快本月開始試行

262 回覆
1645 Like 42 Dislike
我同意。連登好肉酸。
其實係好事 啲人睇like同followers去做人真心on9
你在乎?
當你發現有一千個人負皮你
當中九百個都住公屋
你就三層私樓係手
咪慢慢比班人負皮飽佢
唔明點解當年會爆得起
淨係放相同放片呢個設定當年基本上即係弱化版嘅facebook
太好了....
唔洗再有大量垃圾跑LIKE相既存在
咁樣佢地會容易分類啲人黎收集數據
強烈要求可讓用戶選擇是否用時序睇post
可能到時一個人都無呢

兒登好多人用正負皮打飛機,取消埋就岩
自己like咪得
點解你可以咁撚型
運登一早有post係講呢個啦
咁樣講一堆傳媒名出嚟
又話自己一早知道會唔會型啲
同埋乜撚嘢係自己攞嚟 你知唔知自己講緊乜鳩
成隻傻柒閪咁就咁睇字都feel到嗰陣自大毒撚臭氣
你意思係你提倡hide like呢樣野比ig之後佢哋又採用左?唔明乜嘢叫做你爆既
> 又話自己一早知道會唔會型啲
Good luck finding any mentions of the feature before my tweet
https://twitter.com/wongmjane/status/1118970853654290432
仲要mon post逐個正負皮
我喺 Instagram for Android 個 app 入邊用 reverse engineering 搵到呢個功能(我個興趣就係拆app踢爆啲未公佈嘅功能)

重點係,我 tweet 呢個功能時,Instagram 未公佈呢個功能。佢哋初初唔認,之後又咪係喺 F8 2019 公佈呢個功能
巴打心水清
其實得咁少 會計到
佢唔show count,但會show咩人like咗
睇佢條友聯絡人仲唔你串串共 扮哂塞錢入你袋又對篇野多多要求又要人落source 又要人開名 hyperlink埋佢個twitter咩

人地咪懶鳩得理佢 做少呢篇又唔會蝕幾多
唔知以為佢發現外星生命體㖭
留名睇出完一日就比人屌到變返正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞