[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(10)

1001 回覆
585 Like 4 Dislike
咁多個域界
打機一定有人玩唔落
又會不斷開拖
如果休閒人生個part就正
承上,每個人嘅資質都係ran出嚟,有無心之力都係隨機,而個負擔係死左就連角色都無埋,其他無心之力就死咪死照復活 其實都無沖突嘅 獲得力量代價就更大

而靈異力同域界就應該可以用問卷形式去gen,不過講真有心之力都未必有靈異力,可能十萬個帳先得一個有,仲要將心之力提昇到一定程度先有機會知道自己有無靈異力,死左del角色=無左個樣靈異力,重覆機率其實可以無限接近0

不過點賺錢,點樣唔打破絕大嘅平衡就應該係最大嘅concern位

Sorry for 1999
畫左漫畫版先
都係,唔去戰場就冇機預成神,但去左又係九死一生,都唔知有幾個刷到靈異力

一係就用失序個體系,咁就唔使諗靈異力
最重要一點係GM/玩家做埋npc
動漫應該係最適合
電影要CG勁,如果唔係好柒
係,玉符
展現統領宇宙中国夢獲當局好評 毛澤東佛祖殿香火旺盛
https://lih.kg/1149078
要升神三了
其實我地一直都係毛大大既神國入面
lm
隨機出心之力一定俾人嘈
瘋狂刷ac
死亡邊源(血量低於5~10%)隨機出會唔會好D
其實冇得刷, 都唔知幾時先出心之力, 如果成神先發現都係冇, 到時仲洗唔洗好?可能下一次生死闗頭就有架啦喎
啱呀 所以真係同人生一樣 博一博
如果係有分高低位面,通常係飛升到高層位面,如果本來就單位面,其實所謂飛升只係喺世人眼中消失,佢仍然存在。

想去其他次元,就必需要對空間有強大感悟,或者實力高強到可以破開空間,如果唔係就一定要用傳送石
咁飛升個條友係唔係可以簡現唔現身?係咪都會有次元排斥?
中階位面一般嚟講都可以承受到神階生物,係自己次元都唔會有咩排斥,佢可以決定現唔現身,所以會有啲地方會有神明嘅傳說流傳,不過神明停留係中階位面作用不大,通常會用盡一切方法突破次元枷鎖,去其他高階次元。
Pve 有心之力,pvp無心之力
pvp點會突然唔用得? 心之力使用者本身就係屈機既存在, 問題係要點樣set姐
pvp 就無間域狀態 純憑自身操作+系統一流顛峰初心者桃木劍
其實pvp照有心之力。但存量一樣。睇控制出招時加唔加心之力同落幾多黎決定勝負。不過無實體感覺要做effect黎等對家用唔用心之力黎抵消。諗起都好玩
不過呢類game真係去到sao個種deep vr 先會代入感強
今日係咪2篇??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞