[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(10)

1001 回覆
585 Like 4 Dislike
正呀
成班友借d意
陰d陰d咁推post
可唔可以食多啲飯先黎幫子爭搬重野
可唔可以讀多啲書先黎幫子爭捉錯字

你覺得我講野唔尊重只係因為你先入為主,認為叫人讀多啲書係帶貶意既建議
我一介莾夫講嘢係咁,你覺得我有冒犯我在竹此向你道歉,好過你一黎就單單打打串串貢都唔知錯
食gay油
住手,你們不要再打啦!要打!就去練舞室打!!
「不值一哂又有人捉」係話緊我咁我都稍稍回應下
244章既標題係不值一提,而不值一哂係出現係245章
因為245章係加更,而前文一路寫緊既都係不值一提,所以會諗係咪有錯

而山珍海錯,人地係問句,而唔係一口咬定歐仔錯字,唔明開聲問有問題?

針對返你句野,讀得書少有問題? 閣下讀書又好叻? 就算你真係讀得好叻,人地無你咁叻,都唔到你咁樣話人,呢個已經唔係玻唔玻璃心既問題,而係態度問題。
「不值一哂又有人捉」係話緊我咁我都稍稍回應下
244章既標題係不值一提,而不值一哂係出現係245章
因為245章係加更,而前文一路寫緊既都係不值一提,所以會諗係咪有錯

而山珍海錯,人地係問句,而唔係一口咬定歐仔錯字,唔明開聲問有問題?

針對返你句野,讀得書少有問題? 閣下讀書又好叻? 就算你真係讀得好叻,人地無你咁叻,都唔到你咁樣話人,呢個已經唔係玻唔玻璃心既問題,而係態度問題。
其實我都覺係態度問題
呢個係讀者眾既歡域 噓
你入到第二步而家個個都當你神咁拜啦
某啲人講野咁撚mean嘅
佢叫人check下先其實真係冇問題,但講得好閪
好啦好啦 大家明嫁啦
男人老狗d野在心中啦
大家巴打黎嫁嘛
睇黎今晚就要爆post啦
究竟係調包定有兩個女
繼續罵戰 順便推post
反高潮 臭雞先係親生女
親唔親生都要死
唉屌,你做咩提(子爭, 2019)
犯我嘉怡者 雖遠必誅
點解先生唔去煌朝一劍斬撚死哂d人先?
反正都唔洗比面 殺哂皇帝 滅朝仲可以影響到煌嚴仁同埋報仇
Step by step
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞