[PC]上古卷軸系列集中討論區 30 講故佬你入一入黎

904 回覆
5 Like 1 Dislike
我哋而家係等緊
偉大嘅AlluaLannister (a.k.a 冬仔)
整好佢個雅BB follower mod
你搵preset係咁
想要啱心水自己dl 齊美化 cbbe xpse racemenu/ece 黎捏好過
懶.....................(唔好屌我...)
咁真係冇喇,除非你搵到人幫你,唔係preset可能真係得sexlab nexus 3dm呢d搵下有冇啱
整自己條女都懶有咩意義

你係歐美派定日系派
想日...科歐已日化
如果我eso由morrowind開始冇想追翻晒之後d dlc可以點買,有冇一個係有晒之後果d
你有冇黃金版4個
imperial city, orsinium, 賊會黑兄?

我個人係推薦入埋
morrowind 之後要補的話建議係sale入collection
雖然多左個base game同morrowind 但入埋summerset+最新艾斯維爾係抵屌
不過劇情上要另外用1500皇冠入埋發條城
因為成個dlc 主線係morrowind > cwc > summerset 咁去
Morrowind之前果d有晒
即係我一係買complete就全部有岀到宜家既嘢包晒,一係就分開由morrowind開始逐個dlc買?
collection得最大型個d
中型嘅cwc/murkmine
同小型嘅各款只有副本嘅都冇

小型睇係你興趣,唔一定入齊
中型就cwc入,murkmine你玩完其他先考慮都得
亞龍控就直接入啦
暗示自己發腹?
Thx, 準備歸巢
jm9
Sorry,但想再問清楚d,事關真係太耐冇掂隻game唔知宜家發展到咩環境

宜家個情況係咪姐係中型個d dlc冇好似以前咁有gold edition包埋係入面,只可以用crown買?

我念我除左淨係加新dungeon果d垃圾dlc唔會買之外其他都會入翻,咁係咪姐係我應該買個elsweyr既standard再用crown買埋其他果d morrowind打後岀既dlc?

我果時係買左gold edition

姐係買elsweyr+送嘅summerset
皇冠另外買clockworkcity 同murkmine
dungeon 有需要可以淨係入dragonbone
boss個裝我記得都係幾款主流配置之一
咁到時我買完之後點link翻去本身個ac度玩
本身你有冇綁steam
冇就去官網綁/買
我果時係直接買key係官網activate
咁去官網綁左steam ac先囉
Oh原來有呢樣嘢,翻去研究下先
因為我以前玩果時好似冇岀係steam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞