[PC]上古卷軸系列集中討論區 30 講故佬你入一入黎

904 回覆
5 Like 1 Dislike
冬仔好勁
我完全唔明
冬隻人個故是咪我寫個個

FIX好
又要補番兩粒鐘進度
我改篇你寫個ORIGIN
ESO一開頭果時買
買咗400幾又貴又唔好玩
又無啲乜乜乜edition
朋友380就買到imperial edition時我400+都只係origin
想開imperial玩血坦都玩唔到 好記得

有冇抵玩既方案可以比我返返去玩?
Eso+
冇base game 就有個幾抵玩嘅方案
等特價買collection永遠都係最抵玩,但呢個會買多左個base game

唔買base game其實就點買都差唔多,可以考慮做會員/買皇冠開左黃金版dlc
劇情玩到7788再晨風、發條城、夏暮島咁補
睇見都煩 唔玩了
認真買collection 最簡單唔駛煩
玩skyrim單機最唔煩,想玩乜就乜
原來我係呢個po唯一modder
原來我係呢個po唯一loremaster
不了 當年Z社做得好差 仲要唔連steam屌佢老母
依家係比人屌連steam
steam用戶連線水平間中爆炸不過未算好經常,幾個月一次咁啦我印象中
原來係咁
我記得開頭個時我有幾個frd連steam成日斷線
原來係咁樣樣
好似都講緊係兩年半三年前左右既事 ESO當時玩到pvp打團戰後已經無晒癮
不過平心而論eso依家係玩得過嘅
純劇情玩家、Lore玩家、mmorpg玩家、pvp玩家都值得玩唔係mmorpg.com個最佳mmo都冧唔到3,4次莊
國戰係好玩架
百幾條友野外互片片左兩個鐘一座城都冇撚攻到
我之前得origin 要入齊所有dlc要幾多銀?
直接買collection一定平過你逐隻入collection+clockwork city齊曬dlc quest line,新pvp區、兩條好有用嘅技能樹,兩張大地圖3張小地圖

睇劇情慢慢玩夠玩到出年
到時有心就買下murkmine
或者入埋今年、出年個chapter
Okok 等offer
咁我係Z買定steam買?
我個帳係跟Z無連過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞