[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 2 )

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
https://www.reddit.com/r/ShingekiNoKyojin/comments/bq59jn/addressing_the_rumors_about_snks_future_and_wit/?utm_source=share&utm_medium=ios_app

Reddit都有人開post講梗 官方暫時未有回應 我估應該等到第十集做完先知真定假喇
就算之後唔係佢地做,佢地都會出黎宣布?
之前一拳個啲冇留意,唔係宣布新一季動畫個陣先發現轉左製作組?
無啦無啦
無新一季好撚灰
漫畫今集又無動畫化
某角色未睇夠
我屌
突登入黎睇有流出未
好似一拳咁比jc做
想像唔到,好撚驚
睇嚟真係因爲之前冇食住個勢
搞到BD賣得唔夠,經費又唔夠
唉屌呢個世界真係錢行先
賣得唔好唔再出都明既
屌有錢多好,ff下即刻注資出新一季
希望有人接手啦
如果個陣時動畫貼住漫畫
個熱潮一定繼續上
你諗下s1打低阿妮
s2 reiner boruto自爆
s3皇政

連埋一齊黎做既話

不過創哥畫唔切就老尷
唔撚係怪
點解鋼鍊當年可以咁好彩可以動漫同步完結
始終巨人唔係WIT 親生仔 改編作品之餘收入歸大佬I.G /講談社 同其他版權方甲鐵城當然係想賺晒原創收益嘅一個反面例子 但都有正面例子 好似魔嫁咁
起哂雞皮
終於有笑話
就算知道個劇情都起晒雞皮
強烈建議動畫黨睇漫畫補完
分鏡,迫力大好多

今集無想像中震憾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞