[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 2 )

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
其實做嘅能力係有,不過放唔放資源落去就睇間公司
其實今季都真係幾失望,本身全世界都好撚期待今季,而巨人今季都肯定係成套入面最高潮嘅位咁濟,以為佢休半年會做好佢,出到嚟唔係話垃圾,不過同觀眾期望嘅好大落差
希望佢係將啲資源集中擺咗喺下幾集度
頭三集水準最多都係叫OK only
貝仔咁多野講
7成已立flag
阿柒今集好型 終於有資格去溝阿妮
似啦 不過好想知果幾丁友可以點搞掂超巨
雷槍好似唔多岩用 唔通又有新武器

啲配樂
I promised him
我怕我忍唔住喊
衝個一下用vogel LM kafig 應該最match
66係咩意思
諫山創自己都係game of thrones fans
想知佢見到啲鬼佬睇完第8季屌晒鬼,仲話aot>>got
佢有咩感想
有無人有上季希斯特莉亞嘅gif
所以話埋尾真係好重要
好似got咁爛尾就浪費咁多年努力
個尾靚就可以好似鋼鍊咁上神枱變必睇作
只要結尾唔係輪回個啲大路野
都上硬神枱架啦
2013年動畫界係巨人
去到2019年都好似未有動畫有巨人咁爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞