[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 2 )

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
冇計 甲鐵城係親生仔,賺到嘅錢唔洗同人分
巨人分分埋埋嘅錢唔知wit賺到幾多
最慘係甲鐵城啲劇情on99佢都唔知衰,係都要繼續出
不過有人話可能係電視台淨係比到呢啲期,搞到巨人海盜同本身定好左嘅甲鐵城劇場版,三樣野全部炒埋一碟
本身已經抽左走江原康之去整甲鐵城,好彩冇抽埋其他元老去整海盜
同埋話荒木淨係掛住整甲鐵城唔理巨人
鬼有,第一集個設定就已經夾硬黎
一開始根本冇殺屍既方法,但安全檢查係牆內做
平心而論甲鐵城第一集係幾好睇
jojo
match
子安武人 vs 小野大輔
友馬嘅出現就係暴走嘅開始,嘥柒咗個世界觀
萊納, 團長唔係死左既咩?
不說畫功、但動畫season 1-3 隔吓又隔吓已經令大部分好似小弟開始只看動畫既都有咗興趣再追、加上佢既節奏雖然冇個波帶半場做半年既神級拖、但都算好明顯。
冇人想睇你地討論個字點撚樣寫
收皮啦
屌,同個細路一齊睇,睇到超巨變身個幕
炸咗個蘑菇雲出黎但畫到好核突
個細路問我係咪變咗棵大樹
尷尬到
show blocked user 神樂月
笑死我

不過完全
同意
話說今季巨人質素好參差
有啲色情動漫既畫質仲正過佢
喂屌你老母收皮啦啦,自己開個正字post隻抽啦
我都係咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞