巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike
其實我覺得有樣野隻game做得唔係咁好
前半段係主要講同triss嘅劇情 yen就淨係得一兩句 如果冇玩過前作嘅人去到碼頭個震好自然會留佢
我就係咁但玩落去到yen嘅劇情先覺得yen正啲 最後雙飛結局

特登陰你架
前半段係主要講同triss嘅劇情 yen就淨係得一兩句 如果冇玩過前作嘅人去到碼頭個震好自然會留佢
我就係咁但玩落去到yen嘅劇情先覺得yen正啲 最後雙飛結局

特登陰你架

無玩前作,我唔係太喜歡yen

巫師有時d惡搞都幾好笑

仲有句主角見南方皇帝個陣太監話要叫尊稱

佢話咩天王老子大統領又係笑左我好耐

太多人用牛刷錢 官方整隻牛boss秒你
太多人刷珍珠 官方整個支線任收你稅

我第一次玩到收稅嗰度,拎咗個良民證,笑死我
仲可以擺去血與酒間屋度
其實根本唔需要攻略 對話係有提示 你留心睇細節就會知道點揀先係正確選擇
隻game製作者係有用心思設計過唔會要你睇攻略先知真相

都唔係嫁
希里個結局唔睇攻略
真係有機會bad end
同埋唔睇攻略想起雙飛
就變單身一世

我冇睇攻略
冇雙飛
都做左單身狗

我雙飛了,但結局有養女返嚟陪我,都算做心足
有無人覺得血與酒個最終boss好難打
接近dark souls啲boss嘅難度

係咪隻吸血鬼

我印象最深刻係堆黑影 一個打完到一個 然後唔可以整醒其他影
成日好易比人秒殺

煎藥流+拜神劍法冇難度

開晒咁多個一次過打有成就

整個符咒落把劍度加距離,開昆恩再用轉轉轉劍法好快屈得死
夕陽行業

Game入面嘅NPC全部都話狩魔獵人係壞人,但死剩嘅人全部都係好人

定其實只係大眾驚佢
但討厭佢又要佢地幫

記得有個狩魔獵人幫完人殺怪仲要畀村民為打到傷唒,差啲錯手殺佢,好慘

貓個任務唔係咁簡單 有人分析過場景啲血同打鬥痕跡 話似係貓無估殺人

隻貓講大話,你放佢走,再去佢屋企會見到啲Detail,話你知佢成日都咁屠殺賺錢(好似係)
仲有凱拉一見到杰洛己經想同佢x

睇過書就會記得yen點樣大大頂綠帽笠落傑佬到

傑佬同yen鬥派帽被對方

Yen個巫師男友都好打得
我試咗n次記得有個結局男爵同佢老婆唔知去咗邊醫病大家都好好 只係條垃圾村滅
可喜可賀

咪就係唔幫隻樹妖
變相三女巫食哂班小朋友
咁男爵老婆就唔洗比人落咒
好似係

但係我有幫不過個順序我做得同攻略唔同
啲女巫吹我唔脹
小朋友都好似無事

之後會見到班小朋友去咗孤兒院,好滾動
呢間真係良心公司黎

真正嘅遊戲公司
依家期待2077

個時cdpr 班artist係唔太識3d 野

但1,2 都靠故事嚟大賣

去到3直頭全部人物表情都一個一個frame咁整出嚟
無用到motion capture

真係見到間公司幾成功
係 因為條村幫三BITCH做野
所以屠村
行呢條線唯一好嘅地方係堆細佬仔無死
比黑美人送左去孤兒院

可以接家家有本難念的經之前
去樹心個山窿殺咗佢先
Overall做到最少人死?好似係

好彩witcher3 班細路算有禮貌
如果係Skyrim班細路 實唔幫樹心

記得玩埋2個DLC

兩個DLC都好正,一個陰沉一個童話咁

啲dlc係良心之作
玩到dlc見到紅色吸血鬼甲記得諗清楚先好拎

會影響劇情
有無人覺得血與酒個最終boss好難打
接近dark souls啲boss嘅難度

二周目死而無憾 真係DS咁款 兵仔都秒你

主線隻boss根本笑話,又唔識飛,又唔會搞場地。
但佢個戰鬥系統我覺得同n年前嘅fable差唔多

戰鬥就算啦 你連佢會轉幾多個圈先砍落手都唔知

特登陰你架

玩前作就更加唔會簡yen 直頭無出現過 頭兩集都係同triss玩
特登陰你架

玩前作就更加唔會簡yen 直頭無出現過 頭兩集都係同triss玩

triss感覺GFable好多,yen真係串到。。。臭雞格

見到有人開post終於的起心肝玩埋兩個dlc
如果要爆哂成隻驚同dlc要唔要用一年時間去煲
如果要爆哂成隻驚同dlc要唔要用一年時間去煲

每日1個鐘要150日
記得要放凱拉去凱爾莫罕呀

唔小心殺左凱拉,之後一路玩個心都係up住up住
唔好講咁多廢話
triss定yen

triss

You pk
唔好講咁多廢話
triss定yen

triss

Yen
利申小說撚

You pk

我救左凱拉扑左佢
之後做完再林伯特支線
到大戰完果下林伯同凱拉就拍住拖咁浪跡天涯
搞到好似粒左兄弟綠帽咁幾唔好意思
唔好講咁多廢話
triss定yen

triss

Yen
利申小說撚

如果爆左機真係推薦睇埋本書
真係好正
btw 就算係triss派
聽完pricilla唱歌應該都會幾感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞