巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike
cyberpunk2077都唔係完全原創
佢嘅創作來源係一隻叫cyberpunk2020嘅trpg
trailer入面主角V嘅童年偶像就係cyberpunk2020入面一個角色
所以d人都估緊會唔會2020出
加上ps5又係好大機會2020
Rdr2 咪一樣誇張到一星期要做100個鐘 香港人都無可能啦 以鬼佬工時標準來講真係好離譜
witcher 完左就比佢完啦

Btw用番個世界觀整新驚最好 好似Skyrim 咁自義角色
睇完個post又想玩返,打到去昆特牌個比賽,輸左唔小心save左,嬲得濟冇再玩落去
邊度有得買?
直到依家我二刷左都係唔知點玩卡game
自定義角色冇左小說同主角背景做底 劇情應該會差好遠
論自由度又好難及得上裝Mod既Skyrim
其實只不過係田忌賽馬 3勝2 用啲屎牌昆對家用晒啲好牌
Cyberpunk可能有ciri出場
fable又係一流
不過故事偏短
傻啦
傑佬一早畀人笠左大大頂
有冇人有玩thronebreaker
只玩過3

可以四圍扑野同,可以扑到有性病
記得扑完條女
劇情第二日要殺左佢
之後搞到好Sad
劇情一流
打到救左隻半精佢毒撚死我d士兵我就無興趣玩了
巫師系列係咁 有時做好人未必有好結果

我有個任 做好人 結果冇咗張靚牌
早兩個月我行左誠品 商務嗰啲書局都唔齊一套
最後係個台灣網叫博客來買 咁啱嗰排做緊優惠連埋運費700蚊港紙買齊成套唔記得7本定8本 仲平過香港逐本搵 不過仲未有時間睇
why say so
都冇野睇既
淘寶啦好似3xx 7本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞