巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike
男爵死左d手下開始作奸犯科 比我斬撚晒
初頭果隻狼人係幾煩
果時唔夠lv打我用左個道具降左把銀劍lv先打贏
我初時玩鍊金藥 有晒對應道具就唔難打
我係去到二定三周先玩藥
得ng+最難石之心入面畫靈我先用過藥
平時我係玩狀態狼派
插石搞到係咁流血冰凍暈火燒中毒
磨都磨死d怪
普通
等第四集
成板都係 ?

有次係水底執左把橙劍 好開心
未必有
玩呢隻game醫好左我打咩game都要清支線嘅強迫症
P's4見有特價買左 慢慢煲
點解唔繼續出witcher...講ciri都好啦
The Witcher 3 Blood and Wine
陶森特
出產世界上最好的葡萄酒。除了對美酒的喜愛,陶森特人民還熱愛藝術與浪漫

呢個真係要提下樓主
夜解解老鼠之塔個任好撚有feel

勁陰森 盞照鬼燈當電筒用
二周目死而無憾 真係DS咁款 兵仔都秒你
無睇攻略 到三人探戈以為有得3P 點知
搞撚掂個廢老作者先
雖然聽講過話會繼續出witcher
到時玩住2077 等witcher 4
其實我覺得有樣野隻game做得唔係咁好
前半段係主要講同triss嘅劇情 yen就淨係得一兩句 如果冇玩過前作嘅人去到碼頭個震好自然會留佢
我就係咁但玩落去到yen嘅劇情先覺得yen正啲 最後雙飛結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞