巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike

witcher同witch之間d關係亂到咩咁
好似都唔太care

其實yen都由傑佬周圍上
係唔比佢上triss
初體驗D兩難選擇真係諗爆頭
第一次玩仲以為狂獵係D咩怪物, 點知原來只係第二個世界既精靈族
triss

Yen
利申小說撚

如果爆左機真係推薦睇埋本書
真係好正

睇書最有印象就係希里老竇正仆街

有得屌你屌唔屌先

凱拉咁正
我唔叫佢番去幫手,個襟兄弟一早死左
真係好正

邊度有

之前好多書局都有
因為本中文版最後一集好似上年定前年先出

書名叫Witcher ?
想搵英文版
真係好正

邊度有

之前好多書局都有

直接入英文版啦 有feel好多 又易揾
邊度有

之前好多書局都有

想搵英文版

唔係咁短 你google Witcher book就有
Eg Witcher the last wish 呢本好睇
之前好多書局都有

想搵英文版

有得屌你屌唔屌先

凱拉咁正

揀由得佢走咪得
想搵英文版

我又覺得依本唔駛睇英文
原作係波蘭文
英文都係譯返黎
中文版都係由波蘭文譯
解完林中夫人個任

因為成段任太長 諗左成晚劇情

我個結局係老婆中咒死 男爵上吊

揀救佢個嬰靈個陣 仲諗住可以幫佢一家團聚

無諗過最尾會變到咁

另外救個黑馬個陣都估佢奸奸地

但冇諗過下瓦倫會比佢滅村 同埋因為咁而累死男爵老婆

暫時玩到呢到唔好劇透

你劇透就得
人劇透你就唔得
解完林中夫人個任

因為成段任太長 諗左成晚劇情

我個結局係老婆中咒死 男爵上吊

揀救佢個嬰靈個陣 仲諗住可以幫佢一家團聚

無諗過最尾會變到咁

另外救個黑馬個陣都估佢奸奸地

但冇諗過下瓦倫會比佢滅村 同埋因為咁而累死男爵老婆

暫時玩到呢到唔好劇透

你劇透就得
人劇透你就唔得

我唔岩 開post個陣太high冇諗過加劇透

有得屌你屌唔屌先

凱拉咁正

btw如果你食triss,老林都係你個襟兄弟
硬係感覺cyberpunk2077唔會好得過佢

誠意上唔會衰,最多都衰劇情

姐終cyberpunk 係好難寫得好嘅題材,你睇以住嘅game,電影,美劇就知好難做到當中嘅精髓

但作為世界上第一隻cyberpunk 3A大隻,點都會買

利申:cyberpunk 迷

至少會無左睇風景功能
Skellige + 北歐音樂 既感覺真係永世難忘
前期好撚垃圾, 一開頭捱唔住好易棄GAME
我唔認同
我反面接受唔到冇睇攻略miss左d好正既劇情
例如老鼠塔信錯人就冇哂野睇
吸血鬼任你殺左個兵你連單案係吸血鬼做你都唔會知

其實根本唔需要攻略 對話係有提示 你留心睇細節就會知道點揀先係正確選擇
隻game製作者係有用心思設計過唔會要你睇攻略先知真相

都唔係嫁
希里個結局唔睇攻略
真係有機會bad end
同埋唔睇攻略想起雙飛
就變單身一世

屌我咪係想起雙飛之後收咗皮
其實我覺得有樣野隻game做得唔係咁好
前半段係主要講同triss嘅劇情 yen就淨係得一兩句 如果冇玩過前作嘅人去到碼頭個震好自然會留佢
我就係咁但玩落去到yen嘅劇情先覺得yen正啲 最後雙飛結局

玩過第2集都知TRISS係臭雞啦

第二集玩到軍營玩唔落,唔知係度jm9亂柒咁行
其實我覺得有樣野隻game做得唔係咁好
前半段係主要講同triss嘅劇情 yen就淨係得一兩句 如果冇玩過前作嘅人去到碼頭個震好自然會留佢
我就係咁但玩落去到yen嘅劇情先覺得yen正啲 最後雙飛結局

只講第3代我覺得triss好過yen 好過

其實因為3女巫失勢姐

如果冇失勢可能又當傑佬狗咁撚

姐終cyberpunk 係好難寫得好嘅題材,你睇以住嘅game,電影,美劇就知好難做到當中嘅精髓

Witcher 3 已經令我係唔係都要買呢隻
Witcher 3實在太痴線
淨係講支線 定騎騎下馬遇到既小任務
都可以細膩到咁
仲有啲黃色幽默, telltale element

其實因為3女巫失勢姐

如果冇失勢可能又當傑佬狗咁撚

Triss 係novigard狂救走啲巫婆巫師

唔知點解諗起dlc個個人類女護士 好似叫shani?
又食左 好似Witcher 2已經有食過

Witcher 3 已經令我係唔係都要買呢隻
Witcher 3實在太痴線
淨係講支線 定騎騎下馬遇到既小任務
都可以細膩到咁
仲有啲黃色幽默, telltale element

Witcher3 有國寶小說底

2077睇cdpr自家功力

不過之前好似講過cdpr血汗工廠黎,d人勁ot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞