巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike
太多人用牛刷錢 官方整隻牛boss秒你
太多人刷珍珠 官方整個支線任收你稅
小說好似話yen一開始睇傑佬唔順眼 係last wish拉佢哋埋一齊

2代d對白又係
我都早排steam 特價買左
隻game真係做到好細緻
我玩男爵個任同你exact7ly一樣
依家先玩左一個大陸
應該仲有排
醒起二代個醉酒任個紋身可以繼承落3代
Keira?
我一開始完全冇興趣玩昆特,去到1x lv想玩返,飛嚟飛去搵牌搵到想死,最後齊牌個吓開心到大叫

原來係度!!
屌你個西))))))))
2代冇睇攻略好多野miss左

最仆街係第三章有d任要嘅野係第一章先打到

第一章冇做個任就解唔到
其實唔係
小說入面講佢地最初yen要搵地精許願
但係兩個行下行下撻著左
但係傑佬不斷推話witcher係唔會有感情
不過個個都知傑佬成日口是心非 所以傑佬最後都係向地精許願拉埋一齊
如果玩到後面會有任回應返依個moment 係到就唔劇透住啦
另外書入面yen同傑佬一齊之後係有半年左右同居過 yen仲好想搵方法恢復子宮功能想幫傑佬生b 因為佢聽過有女巫成功過(姐係傑佬阿媽)不過最後都係做唔到
triss係好女仔,成日覺得對triss唔住,想補償佢
但真係好鐘意yen,唔想佢唔開心
淨係嘴左triss一下,佢搭船走個下都唔敢叫佢留低
我暫時都冇興趣 打第一個旅館老細都打唔贏
仲有更新? btw講畫面我覺得巫師3唔輸比最新大作
+1 佢地d 牌勁咁多
其實根本唔需要攻略 對話係有提示 你留心睇細節就會知道點揀先係正確選擇
隻game製作者係有用心思設計過唔會要你睇攻略先知真相
屋企個老婆剩係識晒太陽同睇小說
我要做愛呀!!!

之前啱啱玩唔知後面有豬欄
殘哂血打算刷牛拎生肉補血 點知出咗隻牛魔王一下掃撚死咗我
上網查完先知好似以前啲人刷牛皮賣錢 所以官方整咗隻牛魔王出嚟
係 豬肉仲要補100血
不過後面連豬都懶得去刷
直接升咗個叫美食家嘅技能
比隻牛魔王掃死之後 上咗巴哈問
點知有條仆街衝撚咗出嚟屌鳩我
笑死
條友周鳩圍撩事架
巴打唔洗理佢
玩隻game 變左玩昆特牌玩到上瘾

聽講 昆特牌 會出埋手機版.....
電腦玩過一排太忙停左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞