巫師3好正

430 回覆
124 Like 22 Dislike
卡game係得北方,同帝國特別勁,其實好唔平衡.
爆哂主線支線 差兩個DLC
真係好好玩
geralt已經算少同類敵人
DLC仲正 一隻DLC等於人哋一隻驚
昆特牌獨立遊戲規則大改了
其實有邊隻game可以拍得住巫師3 ?
大陸有遊戲分析網話其實村民係被三巫婆殺死
因為黑馬係德魯伊,係控制自然力量同野生怪獸,例如狼人,工兵蟲等等
但三巫婆嘅能力反而係控制人心,以蠱惑人民為樂;所以佢哋得悉黑馬走甩咗之後,就大發雷霆,蠱惑村民自相殘殺,唯獨留低村長作為佢哋嘅"耳朵"收風用,所以得村長無死

雖然無官方認證,但我覺得呢個解釋好合理
普通ps4同ps4 pro?
為左希里
冇人話隻野係德魯伊
如果你睇返game入面有兩本書
第一本就係講樹心係德魯伊 被逼困左係樹心
第二本係林中夫人 講樹心其實係三女巫嘅阿媽
所以睇你信邊一面
分析話係德魯伊係因為佢控制自然界力量,例如工兵,狼人,馬

比起本書嚟講,起碼算係多一個理據
黑馬係三夫人既阿媽 你收集齊哂d書有提到嫁
仍然可以屌打今時今日嗰啲所謂大作
keira唔死得
放走triss
agreed
書未必啱

However, as many locals worship the Crones, and considering the long amount of time that's passed since the Lady of the Wood walked the land, the book may not be entirely truthful.

https://witcher.fandom.com/wiki/The_Ghost_in_the_Tree
係旅館買下卡就贏到
怪獸都勁
隻game真係良心製作
dlc仲要整得咁高質唔hea9你
絕對值得支持
無睇攻略結果入左雙飛end
我玩個時第一次整死左佢
即刻再黎揀其他options
再搞埋野
最後大戰個個係齊度
一燒就收皮
要用火咒好似,我記得係令狼人唔會回血
係 隻狼成日回血 好煩
整咗劍油先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞