【派錢4千】職津處請唔夠合約工 多人難抵「捽數」 劈炮

743 回覆
604 Like 7 Dislike
講得非常好
真係世紀大笑話,明明網上交易渠道已經越來越方便,一個身份證,一個電話號碼乜都搞得掂啦,而家就越做越落後,人手入form喎,笑大人個嘴!!
check 完一大輪條友仙遊
屌你呢啲正一智障,我講東你講西仲要成隻食屎狗咁追人嚟咬
人講外判你講N仔,唔撚識睇字就返屋企玩春袋啦
你係咪學歷高

政府請人扮關愛,反而學歷低, 個樣似有病有so

扮公平,中學請一批,大學請一批,可能你係個pool中一般
我得中6
我都覺,但我一入去野都未講就俾條8婆話左幾句個刻都諗應該無機會,就算入到去都唔會有好日子過
佢意思係要做分類整理,將同一類嘅野一次處理。
只係政府會選擇人手處理多過用電腦。

如果只係做個系統只係save data 做黎托咩。要由收集,分析,整理,審查,執行,一條龍咁先叫有意義。

你搞好個系統,data entry 個part 已經快好多,幾十萬人同你入同幾百入嘅分別
政府做弱智野有一手
教我點樣低學歷都做到政府工
唔關事

請你果條友根本無機會係你老細指揮你,大機構太大

染髮, 煙味?
2019 年仲人手輸入
喂你冇網上交表已經衰一次
仲唔拿拿林補獲起碼都整返個ocr 入資料啦
#454呀生滋狗
你果然係盲,真係冇屌錯你條撚樣
俾個中文拎U既人騎劫左
俾人屌到潛呀? 你依種網上兇狠現實就毒撚 一事無成 女仔手都未掂過 收皮啦含撚廢柴
識fd考海關,警察冇大學學歷 中7都請
我幾撚時講N仔呀食屎狗
柒咗就返去幫你老豆含撚啦
仲有呀,你老母唔綁好狗帶放你隻癲狗出嚟亂咬人真係好撚賤格
毒撚唔食煙
我可以send番個日見工個look比你(但會del樣)
我真心唔明一入去我都未坐低就問我鬧冇錯同迫我講sor
諗起都嬲

專登買套去見工仲衰過牛記
我有染左淺啡色化咗好淡妝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞