劇透慎入,鐵探劇情搶先討論

309 回覆
58 Like 26 Dislike
[Member]個碑道夠話阿傑係nb tim,明明佢死嗰陣已經調咗去西九 [/member]
快活谷其實幾正 可能因為有袁木同達哥對比之下 快活谷講返洪仔死嗰場同埋同紅姐對戲嗰道係幾交到貨
真係呆咗,咁都肯減,難怪紅姐都話佢好為角色付出 雖然我覺得減唔減都冇乜特別,因為我係睇劇情同演技,為角色做功課呢點都appreciate嘅
佢喺車嗰道啲眼神真係呢 好似凝住bingo會講啲咩出來咁 伍sir都係殉職,照道理可以葬浩園?
睇到28 好想睇埋佢
夫目前犯
一路都覺得唔錯套劇,但愈後套劇劇情愈on9,講講下營長又講強姦犯,講左好多無畏野…最後幾集暴走劇情
上網有大陸閹割版
所以紅姐真係親手害死自己兩個仔
唔係好get雨夜屠夫jm9,同營長又唔關事,除咗收咗間接越南女人皮之外都唔知特登set來做咩,唔好同我講真係只係為咗達哥主場啊
[Member]一定啦,唔係直接都間接,洪仔嗰單就係佢唔知係自己仔嘅情況下見死不救,俾營長佢地殺警示威,楊明就係佢為咗立功而特登放走營長,營長以為自己啲𡃁俾警察殺曬而搵Matt sir泄憤 [/member]
比紅姐射死,咁都唔查紅姐殺警
最尾字幕有講紅姐接受刑事調查,因為伍sir部手機recover到啲嘢
睇到程sir飛黎飛去仲搞掂營長笑撚左出聲
伍Sir段錄音只係證明bingo死因有可疑
但係打死伍sir嗰槍根本係非法
伍sir死咗又冇得葬喺浩園又冇人理佢
好撚慘
最後邊個做到一哥?
大陸版冇講 淨係講到 黃志賢做左scp
唔知係我發雞盲定點 benz雄最尾直頭消失
伍sir真係好慘,由頭被紅姐利用到尾,其實已經死咗人,照道理唔係會做彈道分析架咩?紅姐有冇可能隻手遮天到連sniper之後都唔使被人查
葬唔葬得喺浩園唔係睇公務員係唔係喺返工嗰陣因公殉職咩?如果以紅姐講法伍sir被bingo(個犯)打死/誤殺,佢應該都係叫殉職?
bingo都好慘,由頭做uc做到尾最後死喺權鬥之下
Benz應該係去保安局?
之前咁多集咁多人都捉唔到營長,依加被一個程sir幾分鐘ko
剩係伍sir粒彈都知係紅姐射
紅姐開槍嗰時bingo手上冇武器
啲sniper應該都見到
紅姐重要大嗌Bingo殺咗伍sir呀
唔係喎bingo唔係搶咗伍sir枝槍咩?
但係sniper應該都見到邊個射嘅
紅姐有講過下 但冇講做到咩位
個尾好似趕住收工咁 草草了事咁
真係好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞