劇透慎入,鐵探劇情搶先討論

309 回覆
58 Like 26 Dislike
有冇人上網睇曬之後嗰啲
講真呢套嘢係見有黑仔同紅姐先睇,最bug係個劇本邏輯唔係好得,仲有edit啲節奏失晒衡,唔應該慢鏡嘅慢鏡,應該快嘅唔快 導演咩都想講但又咩都講唔曬,成套嘢都係靠啲老戲骨嘅演技撐起
最尾五集我想睇佢點爛尾法
營長食左有冇十枝煙
睇到25集 粉紅色頭先係大boss?
江麗瑤反cup想上位我都明,但粉紅頭就突然到呢,睇到越南女人線真心想問佢想點,得返嗰五集但十九幾樣嘢未講 睇返粉紅頭個訪問,佢話佢人設係越南軍官養女,專係做啲社團大佬嘅雞
營長特登咁講嘢㗎
果陣爛尾味 無啦啦成班女人暴走
覺得會爛,好多嘢未講完,一集講一樣都講唔曬啦,李綺雯出完冇耐仲要死埋 睇到我問曬號
我覺得用太多時間講啲係關痛癢嘅劇情
聽你地講話無端端班女人暴走
我諗起警界線又係無端端臨尾先彈個孖生姐妹出黎做final boss
都係蘇導演嘅作品,好橋唔怕重用,虎頭蛇尾真係佢啲劇嘅bug
所以咪話應快嘅唔快,應慢嘅唔慢
袁偉豪最瘦階段過左未?
小紅姐d演技
Matt Sir死果時睇到喊撚左
25暫時未
小紅姐真心carry 連帶洪仔我都覺得佢竟然有啲型棍,小紅姐處理大仔細仔死咗嗰兩場好有contrast好大impact
小紅姐呀
玩權鬥玩到兩個仔都死埋
其實matt sir都幾慘 由細到大都比老母睇唔起
仲要比個老母話 點解死果個唔係你而係阿進
睇到勁心up
我係咪miss左 掟漒水捉左copy cat 咁真兇係邊個 唔係話警隊入面既人咩?
係專登講捉唔到 同09年旺角單野一樣 最尾都係捉唔到
Matt sir真係好慘,成日都被老母攞來同阿哥比較(唔係唔知邊忽似阿哥就係點解死嗰個唔係你),而且同死人點鬥,除非做到老母本來expect阿哥要做嘅嘢(即係做一哥)囉,難得諗明白自己人生,點知轉個頭就被營長隊冧咗 如果我係小紅姐我真係收皮算,仲鬥來做咩,老公同兩個仔都係死於非命,真係有苦自己知
洪仔不嬲型
呢下好慘
但小紅姐都唔知自己錯仲推哂落程sir 到
( Show Blocked User - 光剛山 )
知道錯就冇戲做了,雖然得返五集唔知佢地想點兜,咁多條線都半桶水緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞