MONTARA 集中討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有冇師兄可以upload
AA狗 咁得閒上連登既
同冇經歷過樓災嗰班8,90後參與同一個樓市遊戲
覺得你地好勇往直前

利申:post 70s, 有入飛(3xxx), 其實如果中都要諗諗(好彩唔中), 已有收租物業
等緊 會德豐做野好撚流
HKET: 將軍澳日出康城MONTARA截至11時, 消息指暫沽出38伙。
我fd中左8十幾
呢個盤可以篤手指入票
又可以一人2票
一家四口都8票啦

切左先講野啦,搵唔搵到放大鏡同指甲鉗呀
38係搞哂手續簽左名
售樓廠一堆揀緊樓未報
條走數無撚俠未抽過新盤係要衝出黎柒嫁啦
走數佢就叻
HKET: 將軍澳日出康城MONTARA截至中午12時止, 消息指暫沽出93伙。
賣緊A組呀ma 鬼唔知咩
A組得400票 9撚成清唔哂 200伙
得返d 散戶 用家 打泥漿摔角

不過定啦 實一Q清
白石角賣$14000
康城上蓋又賣 $14000
如果咁都賣唔哂 咁你地都驚啦

不過我見到既野就係
新樓依家越賣越快 越賣越多 越賣越平
唔等得既 咪依家買囉
多票原因係因為呎價平
600萬樓下就買到3百幾呎一房
仲有360日付款計劃

二手樓呎價又貴又舊又無盤
得百零萬首期咪博下抽新樓囉
平已經夠
根本輪唔到我地講景觀空氣配套
咁佢一定要左搭右搭
例如啲人想撘1房咁1房無晒咪唯有放棄
好正常

同埋發展商手腳慢嘅話11點都唔知有無50定100人埋咗檯啦
張張新價單都加價貴左一成幾都叫愈賣愈平,人唔笑狗都吠啦無撚俠
唔撚只無撚原來眼都盲
腦又無,guts又無,剩係識走數
我係aa狗死全家
唔係就你死全家ok?
Montara 第一張價單 康城年半最平呀 柒頭

MONTARA均呎1.39萬 康城年半最平 低同系MALIBU去年初開價2.5% 1房530萬起

【明報專訊】樓市暢旺,但發展商開價取態各異;新世界(0017)何文田瑧樺以進取價開售後,會德豐(0020)將軍澳日出康城MONTARA,公布首張124伙價單,折實平均實呎13,990元,為日出康城過去一年半最平新盤首推呎價,比同系去年3月MALIBU首批平均折實14,347元略低2.5%。會德豐副主席梁志堅認為價錢「震撼」,但卻不認同有折讓。

https://m.mingpao.com/pns/經濟/article/20190427/s00004/1556304071637/montara均呎1-39萬-康城年半最平-低同系malibu去年初開價2-5-1房530萬起
人地話你係AA狗呀 死傻閪
D新盤賣得好 你有錢分呀?
malibu有海景同無海景比
你不如睇下首批第4張價單折實幾錢呀無撚俠,$15.5k啦
做咩 唔敢切呀,唔敢切就認衰仔啦
切撚左先講野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞