MONTARA 集中討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
領都全部3房以上 入場至少850萬以上
點同新盤一兩房比

不過岩岩新聞報 領都創新高了

新盤帶動,將軍澳日出康城二手屋苑亦被高追。美聯林志堅透露,領都1座右翼高層四房單位,實用面積965方呎,1月時已經放盤,市況轉旺後,日前以1,360萬元售出,呎價約14,093元,做價及呎價同屬項目新高紀錄。
問AA拎張消耗表嚟睇
你就會好清楚A組係唔可以揀低層的
兩房中層都只有少量可以
想問下點解有aa話開支票比佢就可以入票,唔會過數,中左再補返就得
佢地幫你開票
因為我戶口cash冇十萬,而佢又咁同我講,話可以照開支票,我覺得好奇怪係咪得....
好正常
到時抽中先扣你錢
佢想做生意所以代你開
除咗啲豪宅一般都係咁
所以我奇怪點解咁多人走去開本票
開票都要時間同錢
有冇AA回到8成以上
https://t.me/alvin6868
現場紅色公司本票不足 請各買家小心行事
agent 話可以喺鋪頭攪入票,唔駛去現場,係咪有伏
之前抽新盤都係aa用佢啲公司本票,有問過佢點解有啲可以代出有啲唔得,佢話基本上都會代出,不過每間鋪啲本票都有數量
我個時唔係搵新盤同區啲鋪去抽所以無唔夠本票依個問題
有無人收到個抽籤號碼?星期日入飛依家都未出到
有無aa 回到八成

Tg: tonightfighttigerss
呢度要本人先入到票 自己諗
點都要入票果個蒲頭啦
收到個qr code, 有咩用?
可以send比aa?
聽晚出抽籤結果 係咪用嚟check
因為市場太多人入票,今個星期六三個盤開賣
今日經濟日報話截至昨日,三個盤收左兩萬票,凍結左19億資金
點收到架?發展商email比你?
yes
我收唔到個qr code,
但啱啱AA比咗個張購樓意向登記收據比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞