楊逸朗公開同大灣駒反面

336 回覆
185 Like 12 Dislike
張翼都係企番獨派嗰面,唔做MR主持了
一個台灣直轄市市長黎香港拜訪中聯辦 性質就好似特金會一樣 係兩個與香港無關嘅獨立國家代表係香港會面(從本土角度出發)

韓國瑜 訪港/入中聯辦 有冇請示過自己國家既總統 蔡英文

中華民國總統蔡英文 有冇批准
中華民國國民韓國瑜 走入
中華人民共和國駐港機構
似係你唔明個重點

依家個問題就係有人講你利申果句就比人瘋狂追咬先會搞到咁大

而且台灣香港作為帝國邊陲處境大致相似 點會覺得事不關己
剃番個光頭 毓民話唔定見到個光頭一時心軟會回心轉意
韓國魚同林鄭會面關香港事;唔好將特金會同呢單野類比,呢2個都係賊,佢哋傾過咩心中有數
成件事仇思達唔搞大佢根本無人理單野,人地下面wtsapp group數自己老細好正常,反而佢將人地既私人對話公開。。。就真係應返果句呼天搶地

仲有黃毓民唔開名果個post一陣係講緊神駒就慘,係叫返佢唔好以為有2千人聽就鬆毛鬆翼

不過我都一直聽佢同mihk台,因為佢地講既野係不受大台掌控既另類意見
請民國死忠面對事實 – 勿為反獨而容共通匪
2019/04/11 作者 百彈齋主

http://polymerhk.com/articles/2019/04/11/42900/
1韓國瑜絕對唔係台灣代表,極其量只係高雄代表
3如果教宗訪問香港走入去中聯辦係唔係香港人都冇資格屌?
所以真係唔關香港事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞