楊逸朗公開同大灣駒反面

336 回覆
185 Like 12 Dislike
全部都係熱狗黎
算吧啦,事實上只係識得搞分裂搞私怨,
香港衰到而家咁,成班做過d咩實質有用?
成個本土派都玩撚完架啦,
誰是誰非根本一般人冇人想知
(連逃犯條例果堆,香港人都冇反應,話撚知你地互斬)
更何況本土派都分裂咁碎,
邊個願意撑
屌,大灣駒基層定中產啊?睇佢頭班益友睇路啦!
選舉時屌梁天倚,選完又因爲熱狗分裂同本土扮fd,唔係扮本土係咩?
本土。民主。反共
特登開台比佢做節目?好似係開左個台問佢有無興趣幫手
話楊逸朗接到通知唔可以做直播
節目改錄播,錄完要老人台和諧過先比出

永遠禁止phone in, 只可以由楊逸朗phone out比嘉賓
但搵邊個同傾咩要先比老人台批

大灣區當時屌熱狗係話秀姑限制主持請咩人
嘥撚氣
myradio打比逸朗話以後做節目唔比討論壽司達同國民黨
不從者踢走

講壽司達過去3年不停攻擊本土派中人

益狗講咩撚野嘥氣,唔想理
壽司達周圍攪事又唔見益狗用同一標準反對
睇黎黃毓民啲「恩情」攻勢收效,動員左唔少毓粉上水
嘩碌撚原來唔撚批評得架
上帝黎
錯左柒左都唔俾鬧
唔跟會個套就係叛教者,要處以極刑
想問下爆咗啲乜 聽咗好耐好似冇乜重點
起底有咩問題,反正呢單野大灣駒就從來無打算以事論事,堂主篇文,佢一句「垃圾」就當回應左
當年大灣駒夠起黃洋達底查冊揭發佢按樓啦,而家對大灣駒做返一樣既野就唔得?

左邊條敗類叫曾家豪不停係fb 話獨派show 抗爭cv
但當日係大灣駒先屌9獨派咩7都無做, 別人去回應益狗又屈人show政治cv
barry ma係咪要出來講下
搞咩直播不如打篇文出嚟咪算
啲錄影技術又搞唔好
3條友講野又鬼食泥咁
想同仇狗嘈真係輸人幾條街咁
不過本土派/港獨派真係令人越嚟越失望
日日剩係識拎個fb做戰場炒花生屌呢個屌嗰個
咁搞法個朵又再臭啲人撚想再理政治咩
水泥隊#200298,你發言紀錄呢
2019仲有毓粉
大灣駒其實係順邦鑽探工程太子
探土佬一定係政府堆搵食, 接唔少中港基建

但條友成日話得萬幾蚊人工, 又話咩邊間平價食肆抵食咪就係講大話
e家佢話有二萬幾
太子爺等於要問屋企拎錢使?
仲以為神駒可以保持自我,點知又暴走,立場行先護主
點解個個紅咗之後都會變哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞