楊逸朗公開同大灣駒反面

336 回覆
185 Like 12 Dislike
陰功
評論下有人唔岩聽發哂癲黎屌
反駁返就叫清除某已

反正次次都咁
見怪不怪
仲記得班狗隻當時去個環保倉庫話破獲武器庫
痴撚線咁樣啲酒樓啲廚房呀home depot之類既店全部都係軍火庫添呀
作為盧斯達讀者,我極唔希望佢糾纏喺呢啲泥漿摔角,冇跟開件事嘅人睇到只會認定本土派只識得搞分裂搞私怨,無助佢宣揚本土理念,但俾人逼到咁,又好難怪佢忍唔住還拖……
為左條魚,compromise自己搞左咁耐既身份,值得咩
講咁多把撚咩
明既人自然明
條仇屍達十幾年前已經臭名遠播,到今日重有人撐,想知班益友智商得幾多
係呀
狗隻根本乜都吹到軍火架啦
三合會個啲幾條鐵通都話武器庫架
咁啲五金店算係咩
等你表現
韓國瑜與談韓「資格論」
https://vocus.cc/indiehongkong/5c9e3543fd89780001c2869a

歷史悠久的失敗主義藉口:中國軍隊駐在香港
https://vocus.cc/indiehongkong/5cb18d88fd8978000132eb68
真係好垃圾 盧斯達又唔肯出黎對質 玩陰招
獨派咪再咁柒啦
如果最後郭台銘出線代表國民黨,黃毓民要撐郭台銘就好笑
撐堂主
坐監果陣探人監,又捐錢又盛,甚至俾埋個主持做

教主又俾人咬春袋啦,今次仲要俾個傻仔咬,慘
根本就冇台獨,就算民進黨再連任連任再連任,都冇可能台獨,呢樣嘢碌撚自己知

佢撐條賣菜佬,只係對方係中蟈間諜,撐佢等如方便中蟈侵略台灣,同蟈民黨冇關

洗唔洗睇定毓民買邊邊先出聲呀?好似仇仔咁柒要u turn就唔好啦
陰咩招
篇文有咩講錯到
哇乜跟車咁貼
獨派為左個一個對韓國瑜既立場,影射完黃毓民再影射仇思達
仲要話myradio係國民黨俱樂部,唔即時趕你走,只係限制節目內容,我覺得已經算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞