【Bilibli後台程序碼泄漏】Bilibili炒IT狗,結果IT狗將B站code opensource

310 回覆
1011 Like 6 Dislike
屌你戅鳩學人上網
原來係golang
唔係呀嘛 咁恐怖......
想知道即係大約幾多?
因為我以為香港已經好低人工.... 大陸好多 IT 多咁多唔同 Tech 公司競爭竟然可以咁離譜 ?
江澤民都唔講得
快. Low Resources, .... 比起 Python Django / Ruby Rails 起碼快10倍. 但係同一時間有好多野要自己寫, 不過照咁睇大陸人工咁低都冇乜所謂.
弱智就弱智啦
乜撚野電腦知識低人士 講到咁Q婉轉
即係全個平台嘅所有資料曝光?
炒IT狗嘅報應
得部份有寫

我睇到依家都唔明Dao係乜黎
見到有pointer就知應該好撚快
data access object
有籥舊文係大陸有條友就咁search到 bilibili 登入email+ password
https://www.secpulse.com/archives/49013.html
thank you
又學多樣野
唔撚係掛DAO都唔識?
Data access object. 通常你由persistence layer 去到logic layer 之後整個data object 可能變得好大舊, 但client真正需要既data 可能只係當中既一小部分, 所以某d developer 鍾意整一個DAO before serialization。好處有幾個: transmission size 細左 二係某d field 關background logic 事唔會被expose. 有錯請指正
社工庫……
cls
404 Not Found
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞