【Bilibli後台程序碼泄漏】Bilibili炒IT狗,結果IT狗將B站code opensource

310 回覆
1011 Like 6 Dislike
個問卷不知幾好玩
我覺得俾人爆source慘過客戶資料外洩
唔洗token?
有auth嘅部份,可能有做
你知唔知github reject過幾多dmca呀,之前仲將中國政府嘅dmca post出黎比人欣賞
不過五毛狗唔知架喇
It野又關毒撚事 唔知頭唔知路衝出黎柒
其實有呢段code 搵d 巴打capture 哂d request response. 就可以整到個db出黎
b站啲片無賣廣告 又買正版授權動漫/劇集
主要收入其實係靠咩
佢代理既遊戲課金收入,順便一提,大會員先可以睇最新一集係因為版權方要求付款會員先可以優先睇
其實香港it都係咁
你做哂d野實比人炒 所以點解個個都寫爛code
為左睇得明即刻學一學GO先
post去百度個bilibili吧啦
FGO之前夠佢食幾年
有冇人check下佢哋有冇用AGPL嘅code?
有嘅話好似可以合法用佢哋啲source code
咪係
佢拎左好多手遊代理來搞
仲未計佢 投資動畫制作
就係咁洗當我professional,當我on9仔就得,你份糧岩我心水就得,professional呢D留返你拎去打飛機

不過你得罪呢個on9仔可以令到間公司成日做唔到生意
大家都知點玩
幾多動物台隱性支蟲特登上去支持正版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞