(航空) 連登飛機膠討論區 30

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
究竟點解今時今日飛雞飛鴨同因航haters做賊仲可以做得咁理直氣壯
小因航A350-1000入侵柏斯、墨爾本
屌你老母, 你UP乜柒? 飛雞飛鴨都算,因航haters點做賊? 鍵盤神偷?

你呢D垃圾做haters做到痴左線. 隔離post比一屌柒唔夠講, 走黎呢到做乜柒?
仲有咁多部未到 應該都係南下多
Btw 333有35K頂嘅話真係返翻regional flight好過 >8hrs真係有啲難頂
2-4-2位喎,好過3-3-3啦
2位係好坐 但4位又難頂過3位 真係打和
行外人表示「飛雞飛鴨」真係好 offensive
不過連登仔憎人富貴嫌人貧
睇咩都唔順眼
個班airlines crew haters其實日日係到扮正義但又唔尊重人, 只能夠話, 願諒佢地精神病患者, 唔好岐視病患者. ok?
開口埋口又雞又鴨
唔講以為條友做開街市
老實講 我覺得因航最值得吹奏嘅係佢嘅網絡 撇除鄰國嘅航空公司 以齋上航空公司頭十名嘅亞洲公司比較
新航差唔多成個北美無做
日本雙雄歐洲丶大洋洲麻麻
長榮歐洲丶大洋洲又係差啲
而因航基本上上述三洲插旗都做得唔錯
根本上膳食、服務、硬件上做返好啲 點會無得打
基本上連登見到女人就話人係雞
題外話 因航除咗淨低嘅350同777-9X 仲有無新訂單
同埋仲會唔會有新航線開 2018突然開咁多 2019好似無消息咁
同全部都有個價
香港機場已經飽和, 仲點開新線
唔通要玩埋 0200-0700 依段時間
2300-0200應該未用盡 不過都諗唔到仲有咩port值得開了
你指無機定無外地slot?
大把port可以開啦,我諗冇slot或者機就真
咁我諗ULR佢都無咩必要玩嘅 反正中/南美用ULR都唔夠頂 其他地方現有機都夠做
例如咩port
個Janet Yeung 係唔係做開乞兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞