(航空) 連登飛機膠討論區 30

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
舊登有人買綠地球加班機
ETD0340當ETD1540

成日都有人搞錯
仲上舊燈既人智力係咁上下水皮。
魚拉突啲金色明明好好睇
Refreshing 過小因航
咁上連登嘅其實都差唔多
是撚旦啦
Child登仔咪一樣On99
印象中幼稚園定小學有教24小時制
事實係凌晨時間嘅表達方式本身就唔夠好
如果唔係都唔會出現25:00 26:00呢啲寫法
30小時制係一段 period跨0000先用喎
03起飛咩表達方式都係03啦 12小時就300 am
30小時制仲衰
更少人睇得明
兒登仔笑9高登
連燈被五毛洗低者.  其實大把譚仔呢類高質user. 唔好五毛講就跟風講兒燈. 呢d五毛戰略用語黎.
咪 撚跟五毛講Child登仔la, 上Child登講Child登, 你自己屌自己老母有乜分別?
但不得不承認
連登公海Post啲On9仔真係畀比舊登時期多
重要係On9無極限
真係分唔到真心定五毛膠假
連登主要係堆波台狗真心勁垃圾.

五毛同假膠, 政治post都假腸扮五毛就抵block la. 唔使分得太細.
25號嘅00:30
正常人嘅作息時間都會覺得係24號嘅夜晚嚟
你唔係正常人就唔同你討論了
呢班人咪又係本身高登波台會然

根本係個網絡世界嘅文化變咗
如果冇連登出現
高登一樣會變成咁

高登而家無人上少人流
所以咪感覺上冇乜小學雞囉
香港一向唔用> 2400 TIME ZONE.

講求準確既time schedule 同幾多號夜晚撈埋一齊講,  咪玩la.  
網絡世界龍蛇混雜係sure既.

無上紅登唔知la. 不過間唔中有fd send d post過黎, 紅登真係因為人流小左正常左?

但睇下正常討論post, 呢到99% post都唔會無lala鳩屌人兒登la. 但一到政治post就3句唔埋2句兒登, 做多小小分析都知到抵係『網絡文化變左』,定係『有誘導地操作』.

正如一般小學生無事無幹都唔會係公園突然失去理性打大交. 人類呢, 雖然總是垃圾, 但未至於完全無理智. 正如港豬一開聲就高八度全場應聲, 支那人九成有地方就周街坐. pattern 同習性 (又或者學術D稱為文化)係有得睇既. 就算小學雞都好, 同五毛係咪都label child登係完全2件事. 

只可以講, 跟風學五毛講child登就真係child la.
事實就係經常有人誤會
作為一個service provider就有責任去減低令人誤會嘅機會
講日子就咁寫3/4都隨時俾人屌到飛起

笑人冇細心留意自己嘅行程都仲合理
但覺得寫完個廿四小時制出嚟 人地誤會咗就係人地戇鳩冇讀幼稚園
呢啲人我唔止覺得佢讀屎片 直頭係民智未開發嘅低能仔
五毛都係網絡“文化”嘅一部分
佢哋嘅存在目的就係污染一個地方

連登多人上所以支那要集中攻擊連登
高登冇人上所以連五毛都唔撚理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞