(航空) 連登飛機膠討論區 30

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
舊 posts 唔 post 喇
——————————————————

呢個post將會有人不定時講返:
ITM唔飛得四引擎
HNA幾時執笠
HX幾時入聯盟
CX幾時走ow
ITM幾時可以飛四引擎
A380係時變真。奴隸船
777X幾時黎香港
OW下個邊個破產
KE幾時又同DL鬧交
坡佬777幾時轉3-4-3
南太平洋幾時開得成收咗皮啦
皇天擊殺海航董事長
T2譚仔幾時搬
ITM幾時開國際線
CX/HX/QR/CZetc幾時出入轉Alliance
邊個Mile/FFP值得玩/MR
CX/KA TPE飛機餐
A380已經停產

譚生又飛啦?
我愛TPE
泡狗會閪面
定期有水舞間表演
TPE算啦
坐捷運去桃園個outlet hea 仲好
轉機2個鐘出乜撚去

一定得兩個鐘咩
LM
CX/KA TPE飛機餐 > 因卷 mix 因批、因糕
響鈴
Lm
Lm
LATAM Airlines Group this month (April 2019) is expanding codeshare partnership with Cathay Pacific, offering additional travel options between Hong Kong and South America. Planned codeshare routes include the following.

Cathay Pacific operated by LATAM Airlines Brasil
Sao Paulo Guarulhos – Johannesburg

LATAM Airlines (Brasil/Chile/Peru) operated by Cathay Pacific
Hong Kong – Johannesburg
Hong Kong – Melbourne
又襯我係過萬呎高空先開新
譚生又飛啦?
唔洗人問已經自認左
又去邊呀陳生
你唔改template咪俾你開囉
HKG係過關比較有效率, 交通方面起碼好過SIN
ICN過完關拎到行李,多和
去過一次 ICN 轉機
感覺唔錯
入面有人啲展覽介紹韓國文化,唔錯
我愛TPE
泡狗會閪面

見到TPE跑Rally咁款就想佢執柒
間接承認譚仔又飛啦
聽日長假期後第一個工作日唔知廚叉仲有冇花生食
支那人無復活節假期
唔知點解無傳媒follow
其實經jnb已經係最近 但真係遠嘛
我諗點都好過3-3-3 787 PER-LHR
其實仲有可以經AKL
各位對唔住
上個reply臨瞓前出
完全唔為意自己係1001冇開新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞