大家睇唔睇好Sony部Xperia 1?

397 回覆
450 Like 172 Dislike
21:9其實用黎上網碌文好正
用過翻唔到轉頭
Fix左好耐
18:9都係
18:9 19:5 :9一樣有黑邊唔見你講?
機都冇就知會突出黎

三星打手出黎講下喇
我知佢係打手
身為打手 自己用得個兩三部sony 機就叫自己打手 會唔會戇鳩左啲
我自己由sony 到se 再到sony 都買過6部手機都冇叫自己做sony 打手
而家Xperia 10上手真係好長
x peria 1或者s10+,我會二選一,等埋x peria1出先算
發佈到賣街隔咁長時間,好多人由貪新鮮想試下都變到咩興趣都無晒啦
我覺得電話用到21:9都係gimmick野多,平時會係街睇戲睇劇最大市場既都係啲港女師奶
依類人分分鐘連16:9 18:9都未知咩黎,更加唔好話會專登揾啲21:9既source黎睇
同埋sony係電話市場個品牌效應都無咗好耐,應該都無乜可能會因為依部機大賣/翻生
有幾多人會因為‘手感’而換走手上部機,就算有亦都只係極小數
部機會唔會覺得太長
z3c z5c zx1 xzs xz2p用家

已放棄罪大
今次好似話終於用到google cam 應該好啲嘅
我見打手咪聽個傻鳩up喇
係人到知佢去開sony post 到狗吠
我由tx>z>z2>z3 >xzp>zx2p
打機都係,尤其是對戰game,視野會廣闊過其實機,你睇到人,人地未必睇到你
咁生得矮咪知囉
出返轉頭我先考慮返轉頭
z3c z5c zx1 xzs xz2p用家

已放棄罪大
出返磚頭我先考慮返轉頭
25號發佈後sony store 應該有機玩
唔會
一開始望落好長
但用落單手好舒服+輕
睇youtube 絕大部分片放大睇都ok 好爽
小部分會cut頭 最多唔放大 但都夠睇
長到咁,好樣衰姐
仲要4K Mon,肯定倒水電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞