大家睇唔睇好Sony部Xperia 1?

397 回覆
450 Like 172 Dislike
xz2p個mon既黃光唔夠色,
要軟件調整,
其餘十分滿意。

某次登入佢叫我 reg
恰老母唔識野
起角,不了
XZ2P用家?
冇嘢唔滿意喎,影相好,電夠襟,size唔太大,得咗
邊到有角呀睇過
起角最好
多個選擇唔好咩
講到3.5同無線只可以2選1咁
而且cut咗佢有啲咩特別好處呢
點低法都冇有線咁好啦
仲未有價錢同幾時開賣

想回歸sony都唔得啦
一d都唔爭氣
依個理論同Notebook當初cut VDI 頭,CD ROM一樣,有齊所有野當然最好,但係咪有必要呢?
但係而家嘅無線都仲係未取代到有線呀嘛
無線都係有latency同會斷線等嘅問題
依然見到唔少人吊住條3.5 adaptor 唔用無線
咁係咪應該保留返3.5先呢
點整?佢就咁彈出嚟叫你reg?
有線同無線始終有分別,如果對音質要求高,出面買條似樣d既耳機都2~3k,,但往往呢d耳機只支援3.5mm,如果係一般咁聽歌睇片無乜特別要求,無線都無乜所謂
我唔知佢地點做依個決定,有冇做市場研究果d喇。不過我自己就唔會用返有線,除非無線壞左又未買到新喇
反正下個月開賣
對音質要求高就會用 DAP + 平衡頭
更何況 Xperia 有 LDAC
我都有玩dap,但真係冇必要再用呢啲論點嚟幫sony。佢有心跟機配條靚少少嘅type c耳筒,好多消費者都會收貨
AirPods 2好撚穩定斷都冇斷過
Delay就得音樂game先覺
真係返唔到轉頭
今次幾有誠意,賣點唔只係影相,塊4k OLED用咗同門技術,圖像處理同埋屏幕調色都落左功夫,好過華偽部入水即壞p30,得1080p,影相p圖,偏色,kirin980點比得上s855,cpu & gpu既差距幾大
今次佢跟機係咪仲係送3.5mm 耳機
如果仲係真係好反智
好心學下htc送條靚type c耳機啦
留返3.5喺度
平時貪方便嘅可以用無線
玩game驚delay又可以直接插返有線
完全由你話事
所以我而家點都唔會揀冇3.5嘅機
Z > Z5P > XZS > XZP
1同10個樣好吸引 外國撚過10真機個size係好正
但係部XZP真係冇需要換住
同埋依家部XZP隻暗藍真係J死人
好想要紫色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞