大家睇唔睇好Sony部Xperia 1?

397 回覆
450 Like 172 Dislike
睇好嘅人係唔係會買機?
講真,Netflix已經有專用既配合x1既setting

4k hdr加Netflix同4k youtube應該係現有最佳享受

所以唔係睇佢個Mon真係無謂買

長係代價,為既係睇片同上網爽,自己決定

諗起當年iPhone出大Mon版,高登app有幾個台可以直接入唔洗拉落去係好爽既

利申,an狗,會轉x1,求神拜佛第一水唔好有事
香港幾時先有得賣
我會,我上台出機,每2年都轉一次機,就快又完約

上個月都有打嚟叫我提早完約,等發佈埋x1 ,sales再打俾我,睇睇咩offer
大升(8>9)要reset㗎
以前啲TN LCD,仲有XZ之前既機10000幾K既色溫
你咁講16:9機睇21:9電影一樣會有邊
條邊得罪你咩
agger
難得轉下款唔係磚頭樣,XZ2正面上下巴收窄已經好好多
唔明點解有班人由第一代Z到依家都係非磚不可咁固執
利申曾經用第一代Z,轉完IPHONE再轉返XZ2
不過唔係盲撐,同IP比,要講缺點,XZ2相機廢,機又重
第日睇完1再算
佢係講緊直度影相
用盡4:3 Sensor打直影會細
有得買先講,等到嬲
尋日撚過上手,手感確係唔差
有少少se 既手感,但張等滯
但個cam 好唔撚掂
用開iphone 想轉會

都係睇中呢部
兩塊cmos同mon面板都買三叔

利申:都會屌

為左個mon而換
唔睇好
出返16:9 or 18:9好過
有幾可領部咁細既野睇電影呀
屙屎果陣?
屙完出翻去部大電視睇啦
幾時出?
開youtube睇21:9 trailer好撚爽
不過長到擺褲袋會突出黎
若果個價之後又狂劈
應該買部黎玩
sony機2個月穿5000賣4999是常識
你平時帶4k大電視出街?

帶埋去搭巴士,搭飛機,搭火車?

6.5inch都開始俾人話細,我重用緊5.1真係情何以堪
其實同iphone plus 機一樣長
只不過係窄身咗, 好揸啲
XZP唔倒? 用半年 連續whatsapp5小時電唔叫倒水 唔通叫核電?
我工作10小時有9.5小時whatsapp
佢連on screen 6個鐘都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞