大家睇唔睇好Sony部Xperia 1?

397 回覆
450 Like 172 Dislike
其實係咪唔會出xz3p
等左年幾兩年都唔見有消息
Sony 出乜嘢都慢半拍
相機又等好耐先出新
電話又係等好耐先公佈消息
快啲出新機想撚下
你等乜xz3p 等左年幾兩年?
但無線玩音Game會Delay
我反而有興趣知佢舊電頂唔頂到4k mon
當年唔知sony定lg出部2k mon 但d電完全跟唔到個mon嘅發展變左倒水
唔會出,直接只x1取代xz系
設計xz2/xz2p/xz3嘅團隊已經解散。
冇左喇
你個思想停左係幾多年前
Sony出左3代4k仲有人講呢樣野
唔睇好, 因為從來都唔睇好索尼電話, 不過我最鍾意用索尼。而家用緊叉10浦。到時賣街會去睇隻紫色, 如果隻色岩既話有機會會賣叉10浦入部2手Xperia1紫。遙控Feel我接受, 但係部1冇3.5...而我非常抗拒用藍芽極度討厭用接插
出左3代就代表唔倒水?
Xz2p舊年7月先出點撚樣等左xz3p年幾兩年
前3代除左用810個部另外2部都冇倒喇
搵野黎講
上年掛
仲用緊XZP時用1000MX玩日本妹音驚都仲會Delay
XZP舊電好襟
用過就真係會知
利申瘋狂轉珠
我用咗Z5P,XZP,完全冇倒水嘅情況
唔係可以用轉3.5mm轉Type C線咩?
可以
但我諗緊買條直出type-c嘅耳機比Xperia 1用
香港係咪聽日發佈
Yes
我如果買冇3.5mm嘅新機,我都會keep住用舊earphone,當時都買咗$9xx,JVC
我始終嫌Xperia 1太長,睇spec仲長過我而家部LG V10,放衫袋麻煩D
其實10plus實物都唔算長應該1都唔會真係好長
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_1-9543.php

167 x 72 x 8.2 mm (6.57 x 2.83 x 0.32 in)

167mm喎
其實我想要10果個Size但係唔要咁弱嘅U
到底香港幾時出xperia 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞