[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (8)

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
C
難怪霜兒好似性冷感咁 原來因爲冇痛覺
咁有冇快感同高潮?
其實點解唐霜係雞?
因為個實驗就係
由嬰兒時期開始到大
連鼻哥窿都唔放過
到佢地懷疑人生
到佢地冇知覺
B
B
死魚霜
C
C
開始懷疑巴打同反巴係同屋主
B
B
好正常呀
呢個時代背景冇人權法冇兒童保護
唐門果班大佬見自己手下有靚女梗係食埋
佢自己都話佢係唐門負責做工具
做性愛工具自細教佢比男人屌係正常
就好似印度佬覺得用手抆屎先係正常我地用紙巾係痴線
兩個唐門實驗受害者
我由琴日從1追到呢到 好睇係好睇
但係見到個男主不停又話愛邊個 又貪新忘舊 無啦啦又多一個 好辜負人囉 兩三個都算啦 越黎越多 曬頭幾個既心 唉
純粹感覺
B
我都唔明點解無啦啦會咁樣叫左雞
歡迎新讀者既你

btw 我寫個陣會諗 始終主角前世係毒撚 今世有囡埋身就好易見一個愛一個
同埋古代無咁從一而終
巴打 我欣賞你個名
呢家變左一次發展幾段感情
---B---

此刻我不急著休息,只想起剛剛跟冷血交手的事…
這時候我直接在神侯府裡到處走,走廊庭園大大小小的地方都找過,卻沒有找到冷血的蹤影。

我再回到廳堂,便看到諸葛前輩,像是在等待我一樣看著我走回來。
「你在找冷血對吧?」諸葛前輩問道。
我對於諸葛前輩的話有點疑惑便問道「難道前輩你…?」
「今早的事,我都知道了。」諸葛前輩答道。
「我跟冷血或許是有點誤會。」我答道。
諸葛前輩走了數步,看向外面的星空,說道「或許因為冷血他算是個孤兒,在神侯府中他一直都把無情他們當成親兄弟,情同手足,現在又多了如意,即使如意不是我親傳,但冷血他也把如意當成了親妹妹。」
「這…」我回想起今早冷血的話,或許他是有他的原因在其中。
「冷血他現在應該不在府上,若你要找他,應該要到大樓裡。」諸葛前輩大概也猜到了我的想法…

「大樓?」我問道。
「對,神侯府大樓,也是我們神侯府的兵器閣。位置就在神侯府一條街外的地方,他閒來沒事,都是待在那邊的。」諸葛前輩說罷,便轉身往自己的房間走…
走到一半前輩他回頭再說道「仁甲,此事你自己決定吧。」
「謝謝前輩。」我答道。

A. 前往大樓
B1. 不了 找小露
B2. 不了 去休息
B3. 不了 找如意
係到註明多次 雖然本書借用左四大名捕 明教之類既設定
但實屬平行世界 請大家唔好完全用原著去對比
因為設定上會相似 但唔會相同
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞