[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢又未勁到嗰個Level, 幫手做Support唔錯

用木幡山即刻過到
我放左一下俾佢自己,我見佢射大阪城就放個技俾佢,咁就過左
唔係,係佢轉左目標,唔使對自己用,CD完左放俾第二個。
我哩幾日每日玩到4、5點先訓
反正我覺得你唔岩玩,要認真玩都幾肝下,休閒玩又無意思
係咁刷裝周回打寶,傳統online game類,課金位唔多,因為無抽卡

我自己本身係D2死忠,隻game基本上就係將D2幾個class嘅skill tree拆開晒做唔同職,每件裝啲屬性又係好有D2 feel,所以先沉迷
而且佢推圖唔係果啲auto就輕鬆推,刷裝只係刷高一個數值就掂嘅無腦game,加上玩3職業自由配搭,可玩性其實唔差
缺點係隻game UI方面有太多on9設計,玩得好攰
個名又難記,本身仲要無
見到未見過
完全無印象
邊打邊補
呢邊唔係aoe,實用差少少
不過室町第計略打2補2
應該好少少
角色
雖然聲優都係最近先見過
魔紀女主個妹

睇過條片有人用久能山打武神毛脷
撩驚?
如果係社畜個套既話
應該就係前年
利申無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞