[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
3. 竹田
5. 郡上八幡

依關感覺難過49
認到山中劉備+1
量產機好惡心
分身用落最不滿要金龜自己尾刀
改到柳御範圍+1就爽
仲有1. 係今期新嗰隻老虎loli
咁似SAO 桐狗比D低LV仔斬咁
自然回復高過你地DPS
what game
1)虎臥
2)月山富田
3)竹田
4)山中劉備
5)郡山八幡
6)苗木

通常變左敵人之後d 低星女女變好打左好多
Hea左兩日

90H 最後勉強捱到虎臥出黎⋯⋯諗緊點再配兵
虎臥出黎倫敦同姬路都大破冇高輸出打
應該要有隻勁既盾再回住血頂住大路先得

本身等高台隻銃落黎,即刻放盾近戰唔比行隻dup
姬路幫拖

劉備大軍出黎連射,倫敦都唔夠頂
可能試下巨滿大坂奶唔知夠唔夠cover.....

虎臥清哂條路⋯
我究竟玩緊乜9驚
佢d女女唔會比人扣血既?!
d人就係任佢比佢斬? 轉頭自己死左? 咩樹
124lv 同114lv 係咁解?
7係義父城
某d youtuber片主要3星 4星以下都有上邊d影子
[/quote]1)虎臥
2)月山富田
3)竹田
4)山中劉備
5)郡山八幡
6)苗木

通常變左敵人之後d 低星女女變好打左好多[/quote]7係義父城
某d youtuber片主要3星 4星以下都有上邊d影子[/quote]
https://scre.swiki.jp/index.php?%E5%B2%90%E9%98%9C%E5%9F%8E
義父城=岐阜城 補返條link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞