[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
不了,me新手...
我隻隻都棄晒就真
咁驚廠老闆睇收益效益
D玩家又係睇工口女女老婆已經夠開心
用腦鑽研驚只會愈黎愈少
好多驚都係放置唔使點諗玩
搵多隻城娘塔防驚都好難
其實初頭玩就好hyper
之後根本冇咩目標可以長期戰,好快極速散水架啦
會死埋城娘同一樣問題?
女女太多爆衫左審右審,整到健全版等你班人全年齡向咁玩

再講艦c, dmm 同sega傾唔到將arcade版拎比家用/手機
個立體玩女戰鬥已經比支那山寨廠食哂
留唔到提督啦
同埋玩過arcade 根本番唔到轉頭⋯
所以田中死都唔上唔係無原因
雖然佢上既會吸引番我每日玩下
佢正正常常咁營運,根本無得輸
online game嘅本質就係打寶砌裝試新build,哩幾樣野已經可以loop好耐,耐玩性唔差得去邊
當然唔鍾意哩種玩法嘅人就係另一回事

之後再開下新職開下活動更新下主線已經可以搞好耐

結果首先係個操作本身垃圾,回體又係唔知做乜,拍賣所發現可以bug石之後直接死埋,一更新直接死一日ser
隻game收皮真係多得SE唔少
4年je
我覺得只差一線
fgo經過左開GAME果次就上左神台
fgo有成班月廚死忠係度撐,垃圾SE點同
冇完全話SE呢隻會失敗
但真係睇SE 自己跟住落黎點搞 防止呢D問題

同埋SE 咁多年黎自己整臭曬自己個名都係反感地方
邊有個個
2,3個啫好似係
收到風係拆左隻烈改定震電既老屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞