[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
由佢啦 我其實抽中都唔會認真玩 只不過100石全金真係嚇7左(mon hunter之前課幾pack唔中7星都有6星武器玩下,100石全金咁黑真係好似第一次) 轉咁多年珠都悶 真係login完拎石就熄game
肝game我都唔怕
但限幾點既我真係唔得
以前手機MH我自問打到好柒勁 出攻略片快過日本人
但佢無啦啦set到1日得4個鐘打料 星期1-5咁輪
正常人有2輪係打唔到(好似香港時間7點am, 11am) 得晚上打到

我不嬲逢星期三去做運動 =永遠升唔到裝
即刻賣account
以前pad刷金屬龍咪係咁 仲要上網查今日係邊組咩時間
諗番都覺得痴線
不過都好高d online game因爲要番工永遠打唔到世界王
pad金屬龍都係射姐 我公司唔係唔比用電話個d 1個鐘禁2,30下無咩所謂 又唔洗望
屌你monhunt真係要3,5分鐘認真屠
月色巴好耐冇見
最近忙咩?少打機呀?
咩叫CC槍?
槍根本難用,草氣又唔識打人
好少勁既技同角

不過如果係小夏同月見有愛就冇問題
根本都唔知打黎為乜
永遠係新角屈死舊角
出新關D場係證明比你睇你冇新角唔使點玩
或者你強度夠就係碌過去
打BOSS永遠靠強度唔係技巧

另一樣我個人覺得無聊係打既過程好冇腦
黎黎去去都係咁既樣
強度夠屈,地圖炮,自動識追既技斬哂D人
ON99碌到去BOSS度又係出幾個大招收皮
唔知打黎為咩

唔係因為草埋小夏真愛隊(爭法)同月見,聖女
一早鏟撚左啦
我又裝番大波忍者妹
求CARRY
轉黎轉去真係城娘,千年,大波忍者妹先係好歸宿
cc應該係指控場 即係慢/暈之類比你繼續用隻槍吉佢 利申當年白貓首抽蜜柑
咩game黎
咪佢之前比人話免洗個隻
似神解 會改埋普攻 回得快好多
好難講 最新依次就係調整舊角 調到屌打新角
而且依加好似隻隻怪都紅光 冇得出技無敵 應該要走位

不過佢一日仲係復刻唔重置石 一日都仲嬲鳩佢 hea玩 當年會重置石嘅白貓超正
佢改左復刻冇重置石 所以狂復刻俾新手追進度
有心機應該可以掘勁多石

利申 長年放置等復刻 反正都係掘得一次
除左龍女 執行者 其他冇隻識
MH手機版好伏 又限時 又純數值game
記得好似夠攻先打得入 夠防就扣1
嬲嬲地研究左點改game 秒殺所有怪
再send去朋友群組集體毀game
蜜柑!!老屎忽認證
我抽首大小姐安娜
天華唔洗死
聽日等爆死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞