[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
白貓棄左未
神樂都唔好玩既......
我一直都冇棄過白貓架
我每日都登入拎綜援 拎左14000石 今次洗左4000石抽銀時 上次re:0 好似洗得仲多追EMT
只係唔知幾多年計冇再跟佢活動進度

今次成set都唔勁 上次小圓好似勁到傻
仲有有冇CC 槍職唔CC 連MP都回唔到

係咪出事
都OK
但未算最好
有興趣真心可以再刷下睇下有冇其他7星女女開局
EG 4天王: 姬路 / 倫敦 / 金龜 / 聚樂第
唔建議刷姬路

姬路我架
白貓棄左未
神樂
都唔好玩既......
魔圓世界第一
36頁留名
PAD歐到傻左
一陣天華同聽日御城應該等爆死
留名
我御城130連 last抽後保底到而家
另外2隻DMM game 1隻有課1隻無課 都keep住保底
開發設施 10連有冇意思?
低星級武器可以賣?
我突破左兩下姬路可以放兩個設施
都係凳下腳 勁既都係step,活動送
了解點為了勁設
白貓入到去多左好多野咁 見到就覺得煩 以前都覺得太肝 10抽完即刻熄左
Pad 100石全金蛋 呆左

等收負皮
果隻brown dust 又係 琴日dl完試 見個ui同模式同d韓國垃圾課金game似到10足(eg果隻7騎士) 可能好養生(我冇認真玩唔知)?! 但係見pvp模式見到好似有5個 心諗打晒重辛苦過番工 即刻del左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞