[IOS/AN/PC] 御城プロジェクト:RE 〜囡囡守城養生Game [23] 金龜幾時開改築?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
「剛好艦B維修,飛行隊沒油就撥空趕完」
正係樣靚聲甜己經SS
根本唔洗睇評價了
就任命係家己經靚到痴線
Nice Ass
唔係DMM識變通,係SE on9啫
大部分人係咁估
好笑 好地地自己搞到an機果邊都退錢真係

DMM又唔同嘅 佢自己平台先係主力
速食app驚文化同廠係惡性循環黎
或者咁講,app驚係定位hea玩,社畜消遣,玩女女
多過真係花心機慢慢磨既驚
要磨就番去ps4 switch .....
加埋廠佬睇短快回報而多過專心煲一隻有得比人長玩養死忠既驚
或者咁好彩扑中一隻養到大量死忠好似fgo /騎空士之類佢就fat fat
我都覺得係
作戰版面,近戰/遠距限制出場,出技版面足9成

其實撤退唔比再出番有d無奈
城娘撤退大破都等到再出,呢d戰術好玩好多

呢隻山寨當係睇下靚女d
學巴打話齋千年遊戲性感覺勁好多

花騎我都玩過
感覺似太多auto冇乜可控制位?
呢隻早期完全抄到足
連場景都一樣
遲開唔係問題,講真要玩住其他sip時間唔係做唔到
你遲開識做派多d石/水/送十抽比人玩開心咪冇事
但處理得差又派唔足貨比人就聽收皮啦⋯
我上面post個隻山寨?
根本大陸驚除抄就係抄
不過大陸金主真係好撚dum本
動畫又請日本仔
驚又請好多出名聲優/女女又畫得唔差
日本仔再唔努力d就比大陸佬吸哂技術追上黎

利伸一向唔妥大陸山寨以及一齊野,但眼見大陸佬追得好勁,日本仔又不進則退,好撚心up

淨係艦c arcade為例
艦c唔整家用版arcade玩法
大陸山寨驚完全抄黎出
早期10project炒千年炒到足
後期唔知改成點

艦C街機版權起sage到
出家用機版即係無錢賺
點會咁快出落家用機到
新手留明
睇左#1 個推介7*,而家果d pool 好似冇
係咪留石唔好抽住?
金龜要抽呀
博25石落去啦 話曬最強炮城黎
25石都叫博
係唔係都抽左先啦25石就
金龜都追得過嘅,不過過兩日就開5step,可能都係抽完25就留石好啲
街機版吸錢吸到傻,班痴線佬比勁多錢追戰果打活動撈船論痴線程度仲癲過本家堆痴線佬
sega移植先正on9,依家街機賺到笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞