【謝絕伸手黨】廉價航空及平價機票集中討論區 (9)

855 回覆
2 Like 0 Dislike
MM大阪回程稅平UO成一半,因為佢用T2?
7月頭 法國巴黎 7月尾返,睇skyscanner 都6千起,其實係咪都係咁上下冇低喇
巴打你用咩睇? 小弟睇緊法國來回 一,但唔知咩價先啱
有無巴打有買歐洲機票既經驗
如果想買9月尾去西班牙,巴黎走既機票
大概幾多錢買直航算平?
尋日見到6千幾無買,今日變7千幾,差噤遠既
skyscanner ? 我睇最平5800
8月頭去東京最平來回$2500,係咪再等等?
愈等愈貴
暑假只會愈來愈貴
英國
把握只有限定2天的優惠!Peach為您呈獻「THE Last Minute Sale」,單程只需最低價港幣150起即可飛向沖繩!

夏天早已降臨大地,是時候享受陽光與海灘,感受夏天的氣息!
Peach特別推出為期只有2天的限定優惠「THE Last Minute Sale」,讓你於六月初夏時份暢遊沖繩!

心血來潮想「話走就走」的您,千萬不要錯過機會啊!

【發售期間】2019年5月10日00:00~5月11日23:59 (香港時間)
【有效出發日期】2019年06月29日~2019年06月30日
※依出發日期,適用票價有所不同,敬請留意。
詳情請按此:https://goo.gl/jUkV5k
呢期peach好似好多優惠
去名古屋ana啲時間衰到 幾時先有平
英航100年9折係上佢網就咁search就係?
點解6月去大阪啲機票咁貴
點樣可以咁平,我訂英都柏林飛愛丁堡英航都要成千蚊

結果訂咗 Ryanair 202 蚊
痴鬼線 原來我訂飛歐洲來回機票, 坐英航係1個人$3362蚊
原價3778 拎左DBS既300蚊限時優惠
再加英航100周年限時優惠果9拆.
點樣可以咁平,我訂都柏林飛愛丁堡英航都要成千蚊

結果訂咗 Ryanair 202 蚊

多咗個英字
就咁上DBS網睇. ..
執到 6月28號夜機去 1號夜機返 台北 904蚊連稅坐中華抵到爛
啲fd話去飲野relax下我話不如落台北飲

4個人3616抵到仆街

係間酒店一晚2k貴啲
而家重執到咁痴撚線咁撚抵屌
尋晚用Trip.com 睇7月尾香港航空去大阪4200
今日就貴左一千蚊
係咪暑假一定咁貴?
會唔會再有得平啲
屍trip
腥港航空
暑假邊到值得去
有冇巴打坐過Vueling Air?有冇咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞