【謝絕伸手黨】廉價航空及平價機票集中討論區 (9)

855 回覆
2 Like 0 Dislike
得uo一間飛福崗咩?
岩岩search 7月去台北d機票比平時貴$300 基本都1800... 咩事
fanfare係邊間呀?
國泰
我意思jetstar你點睇? 佢特價起上來, 平uo好多
jetstar點去福岡呀?
大佬呀你想challege人哋都理解清楚成件事係點先得㗎
destination係大阪咩?
你仲要已經唔係第一次
回返你先
你仲可以搏last minute嘅fanfare
不過risky
我係唔明, 點解好似得uo一間廉航, 如果佢平人地好多, 大家眼中只有uo, 好易理解

佢而家貴到仆街, 到今日今日, 都好似習慣性, 只會uo, uo, uo…
仲有, 咩destination係大阪?

jetstar只飛大阪咩, 佢都飛福岡啊
咁係唔係所有LCC cover到所有destination先?
人哋要去FUK你就點人搭GK去KIX
之後點呀?叫人逼兩個鐘新幹線去博多?
人哋都有比較埋ka
咁係得呢兩間呀佢嘅情況之下
你就將你自己個理想論搬出來
解決到問題咩?
係唔係HKG出發先?
我有去jetstar睇, 見到有飛福岡, 係我錯, 冇睇飛行時間, 唔知唔係直飛

就算係咁, 都唔洗咁惡既

因為太多人飛東京大阪, 又要平, 有日日都問uo, uo, uo, 我先會問點解要uo

其他廉航都會特價, 係uo越黎越貴,我覺得唔抵
jetstar點去福岡呀?
大佬呀你想challege人哋都理解清楚成件事係點先得㗎
destination係大阪咩?
你仲要已經唔係第一次
仲有, 咩destination係大阪?

jetstar只飛大阪咩, 佢都飛福岡啊
係唔係HKG出發先?
我有去jetstar睇, 見到有飛福岡, 係我錯, 冇睇飛行時間, 唔知唔係直飛

就算係咁, 都唔洗咁惡既

因為太多人飛東京大阪, 又要平, 有日日都問uo, uo, uo, 我先會問點解要uo

其他廉航都會特價, 係uo越黎越貴,我覺得唔抵

上面都講咗你已經唔係第一次囉
一次,可能突然眼殘,唔緊要
連續都係咁其實會唔會過份咗啲?
仲要你第一個reply都get到destination係fuk
但係之後又唔知點解變咗做kix又suggest jetstar畀人
然後我challenge之後就話uo貴呀點點點
其實你呢啲立場對解決件事有用?

有立場冇所謂你有立場我都有立場
uo而家唔抵買我冇反對
但係你係呢啲時候因為你嘅立場
suggest一個唔可以解決問題嘅solution
make someone being more confused就係有問題
因為我攪錯咗, 我有check過先答, jetstar有飛福岡, 所以我先問, 點解唔選擇其他廉航

上面我都講咗, 係我錯, 冇睇飛行時間, 唔知jetstar飛福岡要轉機, 我係攪錯咗

成日見人$3000買uo, 係覺得唔抵既, 又有時, 星期日有人問uo價錢問題, 我唔想佢地中招, 所以都會同佢地講, 睇完特價再決定

咁你而家想點? 想殺人咁樣……
d人揀uo好多時係因為得佢一間廉航直飛,係你唔明...當然飛東京都好多選擇啦,但其他航線uo獨家嘛...其他廉航好多時得日本國內轉機,好多人覺得煩的
我係有check過先答, 但我係唔小心, 以為有直飛,先會咁建議, 如果我知道要轉機, 係唔會咁建議佢

我唔係錯咗唔認, 仲要串柒柒, 我錯咗就認, 佢咁既態度已經好撚煩, 仲要有幾多人打落水狗啊!
算啦一人少句
總之福岡廉航就得UO一間直飛
認真點解仲有人正價買廉航

OVER2千直屌CX啦
12中去大阪而家買hx$24xx
定係等多陣睇吓uo 有冇特價好呢
5J嘅A333一生人必定要試一次
3-3-3諗起都興奮
香港人:平得一蚊得一蚊呀
可以食多幾碗拉麵
CX日本open jaw都係得七日,唔夠玩
呢樣真
七日真係玩死佢自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞