【謝絕伸手黨】廉價航空及平價機票集中討論區 (9)

855 回覆
2 Like 0 Dislike
.
8月26去高松,9月2係關西返香港
依家見到UO $1820 未包行李

依個地點睇黎睇去都係咁貴
暑假啊大哥
I would say Wing On Travel Agency is an ideal place to book hotel 🏨 tickets. A sales job of this kind is usually by commission only, isn’t it? Do you know Jason who works there? He works on commission only, doesn’t he?
你遲咗一步
你地會唔會print張e-ticket出黎?
定手機show就算

UO做8折呀
有咩機票有8折?
有廿幾個航點(好似係除非唔係), 唔係日日有8折但算平過前兩日少少
over regular price價嘅有20%off
即係回程會有638.4起
去程唔會變6個4
暑假有千幾蚊來回仲想點?

當然, 非大假期就唔洗係呢個特價買, 等下星期一先諗
一路last week都係regular season
15年同中同行過幾正種感覺不過行到對鞋勁邋遢
1300蚊去福岡。。。。好耐冇試過搭咁貴
上年平一半咁濟
以前真係平一半,今年我見到最平好似都over1000蚊?
講左好多次都要講
係呢段期間base fare又貴咗稅又多咗幾樣
想聖誕飛大板
$2270算唔算貴
9月中去東京UO來回最平都平1350,唔包行李,好似有D貴
遲D仲會唔會有更平既機票
返大陸算啦
個個都唔睇稅,附加費既,香港同日本都加曬,除非佢再做兩程都1 蚊,唔係好難再有1000搞掂,
而家黎講 1500 包到行李已經係好平
已經好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞