【謝絕伸手黨】廉價航空及平價機票集中討論區 (9)

855 回覆
2 Like 0 Dislike
瑞士航空直航蘇黎世4300
CI BR來講算係regular lowest
賣咗俾因航就預咗唔會再有平飛㗎喇
突然有舖癮想整個weekend快閃大阪/東京遊,睇下peach/jetstar/express幾時有平機票
HX嚟 同埋想問如果HX同CI(平100) 大家會揀邊間?
358 , 358 要提早一個月訂先有平
今日星期一, 已經放特價飛出來.
一係博多個星期一. ...
但係, 接近暑假都加價.
今日睇hkexpress仲貴過hkairline
我訂hkairline算啦。
玩岡山米子鳥取既話
搭HX直飛好定UO飛高松好

諗住反正都自駕
唔知機票錢個差價夠唔夠cover路費
買左9月頭uo 香港飛羽田,大阪返
要成2400
多撚謝腥港正苦
hx可以open jaw
要就晚機去 早機去其實係咪好小有sale
睇左好耐9月東京都要$1800 係咪都差唔多
D時間好似一般
想12月去大阪
Hx都要三千幾蚊一個
想問CI未到起飛前48小時係咪只會開放最後幾排位比人揀?
聖誕期?

買左華航台北轉機 4K3
月尾?
等特價
如果雪季坐FSC去札幌係咪要硬食5.5k一個人
會唔會有平飛?
介唔介意轉機?
都係好難揀
月中買左七月尾去紐西蘭6600, 而家一睇同一時間係4800

點解可以爭咁遠,仲要連賺到既里數都無分別
日本傳媒報道,在周日(26日)至周二(28日)抵達東京成田機場的多架香港航空客機,均發現有零件遺失。香港航空正調查事件原因。

遺失的零件包括燈罩和螺絲共6件,成田機場一度封鎖跑道搜索,但並無發現,相信零件在客機飛行途中跌落。成田機場表示,同一航空公司的客機於短時間相繼有零件脫落,是十分罕見。

唔敢坐HX
唔會有平架啦 又有燃油附加費 又有三跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞