The end of the path I started us on (152)

1001 回覆
48 Like 6 Dislike
話說有一個loki偷左空間石走左(原本時間線佢應該要比thor捉返去Asgard所以嗰個宇宙個分支冇消滅到)
會唔會係伏筆第時比佢出返場
(不過嗰個loki冇經暦過thor2,3 infinity war,仲係仆街住Loki)
本身演員唔靚(本身我覺得冇問題既,但睇完佢d訪問覺得佢係認真撚都麻麻地
再加上今集串嘴,但原來都唔係特別勁
所以好多人唔鐘意cm
但我又真係覺得嗰幕幾型
講明女人勁過男人同一人一下秒左40 yr old straight masculine purple dude就話姐
而家呢幕展示下女人做superhero都好badass同滿足下fans唔係太核突姐
都好勁啦
但唔見有13 reasons why既女主角嘅?
之前話佢補拍
無乜意思 唔搞好過搞
係咁既話好難搞,Thor 2-IW既character development為乜,就算黎緊劇係前傳,大家都知生命最後幾年會慘住過
爆晒成隻船算係咁啦,如果太勁就搶戲架啦
佢個定位整得唔錯,唔搶戲又做到嘢
可能劇係講呢個B Loki
自己拖到紫薯半分鐘交足功課啦
紫薯都戴到上手 無人拖佢等其他人回氣嘅收得皮
有佢架咩?
BW solo movie
Loki series

而家好擔心呢兩壇野
啱啱醒起原來紐約大戰之後係sitwell帶隊拎走咗支sceptre
古一原來又有份幫手打卒仔
然後仲有asgard嗰幾幕
Russo brothers執手尾嘅功力真係深
本身睇cm冇乜野
唔係特別好睇或者特別鐘意咁
但係brie larson個格衰
同埋開頭既表現好唔討好
bw solo如果唔係Budapest既我寧願佢唔拍
雷神返過去個下見皇后一開始行開左,以為之後會係奧丁再點醒佢,重FF緊anthony hopkins把聲

不過家陣諗落又會同雷神3撞左橋
本身以為會出埋Hela
應該會講啦,今集又再特登提多次
Captain marvel表現唔錯啦,太勁又會走返大超條死路
家陣同thanos都係64開,講格鬥技直頭路唔夠,係贏在遠攻
網上已經有偷拍版睇喇
大陸仔真係
=紅雀特工
嘩你地推得咁快
開定新post先
照計CM用手套應該無事
最後你著西裝嗰陣都J die me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞