The end of the path I started us on (152)

1001 回覆
48 Like 6 Dislike
叫我愛你3000啦 冇咁明顯
當年舊登做cd-rom post 1開始追
追到差不多post 100,因為無睇美戲跟唔到個討論先無追咁貼
過到連登講過幾句野,唔知大家認唔認得
Cap有帶番個鎚番去
我覺得兩個都適合做
Falcon就無理由叫佢做萬年sidekick加佢個底最好
Bucky就可以比佢redeem
其實比我揀我會寧願Steve move on
佢本身都放底哂
比佢跳隻舞算
返黎同sharon一齊咪得
可能為左整走ce先咁做
無錯,應該有即刻還返
係喎我以為佢傍身
同埋又話唔改得過去?
Peggy本身d子孫咪無得出世
如果好似gotg最尾咁,3巨頭用石
之後im同cap好似hulk咁半殘,隱退仲好
呢個係另一個平行宇宙既事
我屌開女權撚反而like呢幕
拍得型咪得
同埋不嬲fans都想睇all female teamup
冇左bw
好surprise大家屌得咁勁
主宇宙:前面所有電影發生過
宇宙B:2014 Thanos發現左Avengers個heist, travel過嚟主宇宙
宇宙C:Loki走甩左
宇宙D:Steve返去搵Peggy 老左返嚟主宇宙
都係姐doesn’t feel right
其實比我係美隊,我就算幾鐘意個個女仔
都唔會選擇長留係平行宇宙
始終覺得個個女仔唔係本身個個
Exactly 根本all female teamup係fan demand嚟,今次見人齊咪特別拍一幕囉
可惜少咗Nat
見到上面有人講寧願Tony有傷殘再做唔到im好認同
我出戲院嗰陣都係咁同fd講 死左真係咩都冇好心痛
所以宇宙b應該大部分人都冇事
同埋我覺得佢係放底哂 中意而家同avengers一齊嘅生活
可能多fans想要呢個ending同要整走ce
宜家咁仲可以之後得閒出下做commander Rogers
希望出dvd嗰時會特登整嗰加返Nat入去嘅special edit scene,就話係footage from another timeline
Falcon WS套劇可以客串下
如果遲d marvel想整返原版CA and CE想返嚟嘅話,求其搵個藉口de-age番CA就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞