The end of the path I started us on (152)

1001 回覆
48 Like 6 Dislike
Tilda Swinton真係做到好有智者feel
徒手發動到a1果陣仲搵博士成隊人起部機把撚,a3開頭同thor,hulk 手拖手傳送走得啦

Hulk have 7 now
好完美既結果
是但啦
你當space stone淨係識恰9 red skull
咁都係 佢無乜時間鋪
Stevenat係好d嘅
但邊個叫wheldon玩brutasha
不過如果比我揀我都係prefer最後move on with 13
好鍾意佢啲語氣
我覺得space stone係頂唔順red skull d villain monologue
諗番其實勁多細節位
普通睇吓戲就會唔為意, 但喺我地心入面就好中point
cheese burger
soul stone有得睇冇得食
粒粒石都恰9 red skull
“你嚟早咗五年呀”
Greeeeeeeeeen
其實strange隻手係咪已經好番
唔係
其實聽佢地打完車輪講既野
Cap同13係ca2已經有d野
再係cw,13搏老命咁幫cap,所以咪行埋
不過條線鋪得差係真
其實如果講13呢幾年跟住cap流浪會好d
出面都好多人屌女權嗰幕
呢度係連登,同女權有關嘅嘢基本上都
肥佬寫到natasha d線亂哂
呢兩套russo bro好凸顯到執蘇州屎既功力
我覺得嗰幕女權做得ok好睇喎
唔明有咩問題
個幕有d突兀
仲要cm真係好黑人憎
Frigga Thor
【明報】Marvel重頭電影《復仇者聯盟4:終局之戰》(Avengers: Endgame)再創票房佳續,今日截至早上8時正,全港票房已衝破1200萬港元,相當犀利。剛剛再有最新數字,截至下午4時正,開畫半日的全港票房再破1600萬港元,共1136場次,已有118,457人次入場,先睹為快,《復仇者4》已創下香港最高單日票房紀錄及最高開畫日票房紀錄。
呢度算唔算確立左Dr S嘅時間線
唔覺佢會做新Avengers leader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞