The end of the path I started us on (152)

1001 回覆
48 Like 6 Dislike
daddy doesn't deserve that
佢仲要睇住個女大架屌你
仲有nat
屌啊 臨尾大戰冇nat份
好遺憾 最終都係唔齊腳
坦白講iron man死我反而唔係冇咩大feel,因為都估到

但black widow就爭咗咁多年先爭到solo電影㗎:- 而且難得有female Avengers assemble,結果冇佢
叫佢完場慢慢講啦 on99
btw 竟然冇nat預告練槍果幕 雖然都知會fake
仲講嗰幕
成班女人仆出黎
根本就係俾女權西打飛機
刻意到咁 手法好撚低裝
一直都係CD ROM 無回過post
今次endgame想上水同大家一齊傾下
今次真係覺得一個時代完咗咁
喊足三粒鐘 尤其睇credit見到A6嗰陣
睇完覺得好完滿 但又好唔捨得
我好愛A6啊希望佢地嘅友誼永遠都唔會完
agger 幾驚俾佢地ko thanos
出面成班on 9劇透撚
CM衝出嚟打Thanos幾驚佢係ko Thanos個個
今次波台真係做多左
好撚小學雞
Assemble 淚線崩壞
算啦,當係fan service囉 你諗下啲細路女fans見到一堆自己一直idolize嘅female superhero喺埋一齊fight bad guys會幾開心
由隊長拎鎚仔開始喊到落尾
波台班人不嬲小學雞開
玩膠玩到過哂火就覺得自己冇問題
由一開頭tony錄音到尾
講起上嚟最尾CM打thanos嗰陣咪有一幕係CM喺Thanos想snap fingers嗰時阻止咗佢嘅,嗰時我有一刻以為係Nat係soul stone跳出嚟擋住Thanos,勁開心
教壞細路咪呢啲囉
hero就hero 點解一定要分female male
大家一齊打唔得嘅
個戰場又大又亂
為左你一個女權打飛機scene
無啦啦拍左一幕極度唔合理嘅女人assemble戲
九唔撚搭八
想問有無人討論過哩個plot hole
睇返ws alexander pierce同fury張合照相加故事係咪都係假
fury係張相入面有兩隻眼
Btw我想睇CA最尾係點還返粒'soul stone俾Red Skull
就咁比返佢
其實成team人cm係physically最適合用手套嗰個
佢去搶手套撻手指咪冇事囉
又可以乘機收割埋女權光環
daddy又可以執返條命仔
但最後就係佢一個凡人用手套
Hi 好耐無見 記唔記得我 俾返粒石你
咁可唔可以a soul for a soul
還返nat返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞