The end of the path I started us on (152)

1001 回覆
48 Like 6 Dislike
CM畀人鬧死都似,完全變成deus ex machina

新post名
i love you 3000

skip曬啲自我介紹環節
咪就係叫cm去救佢地

你見nat同cap都唔驚訝呢個人的出現
【再破票房紀錄🎉🎉】Marvel Studios《復仇者聯盟4: 終局之戰》開畫半日(截至下午4時正),全港票房衝破1600萬港元!

勁破香港史上
🏆最高單日票房紀錄
🏆最高開畫日票房紀錄
冇計啦,開頭都係感覺到剪得好多啦,好似話本來4小時,點頂去廁所
Wakanda個場比人屌
今次正到
大戰真係亂 不過多人物我都明既
A Beacon of fat
我懷疑夾雜左新角色,可能要用慢鏡放大先見到
難道又會DC版...
感動既係 肥人終於有representation了
Well,如果班idolize male hero嘅細路有得(係一大堆hollywood movie入面)睇all male hero assemble,咁班idolize female hero嘅細路都應該有得睇all female hero assemble嘅

我認同唔需要分male hero同female hero, 同埋個scene都幾突兀下但而家連CM套電影都可以畀班alt-rights亂咁鬧嘅時候,整個all female Avengers assemble scene出嚟其實都算幾鼓舞人心,不過有埋Nat就更加好啦

Btw其實嗰個scene嚴格嚟講唔係all female,因為Spidey仲係鏡頭入面
其實Rescue出嚟嗰時我呆咗一陣,諗佢係邊個
Rescue我仲以為去救tony用 點知cm
Mordo 好多野做 重有咁多魔法師
結果下集即刻瘦返
Fat=Disease
記得見到有Ravagers
希望Black Widow solo係prequel只係fake news嚟,真劇情係講佢點escape from soul stone
對唔住㩒錯負皮
要見番都係平行宇宙先見到
喊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞