[巴絲都入] 男友抽插幾耐射 最舒服?

376 回覆
15 Like 10 Dislike
我條撚有少少向上彎
所以傳教士同狗仔式都會令佢係咁高潮
佢本身多水又敏感
所以我同佢淨係計插多數20分鐘到完事

但我更中意前戲 起碼同佢黎15分鐘先
Btw條女識潮吹噴水

未親身見識過潮吹

點解我唔覺得係尿
因為我插到一半拎番出黎
用個龜頭大幅度係咁左右磨佢陰核
咁多多少少都會磨到佢陰唇口
跟住聽到水聲 平時前戲手淫都會有個啲jap jap聲
跟住我以為佢同以往一樣漏出黎
點知成隻手掌feel到好熱 再拎上黎望濕曬
我望一望張床 一大攤水
跟住我即刻插番條撚入去
勁緊 緊過第一Q搞個陣
好似一層好厚嘅肉包實條撚咁
Btw有圖為證

[img][url]https://na.cx/i/70R22aH.jpg[img][/url]

真係幸福

同佢搞過好多次
係琴日爆房2個都係第一次知佢會潮吹 我都嚇親
Btw佢啲水冇乜味 個閪都冇乜味
好中意奶佢

我都好撚鐘意奶
次次去親酒店我都要奶
最爽係男友笑我淫嗰陣
唔係真係我淫,係同佢打車輪我已經濕到大脾都濕埋,好誇張,我都唔想
佢一路話我淫一路捽我下面我會好快就高潮
最爽係男友笑我淫嗰陣
唔係真係我淫,係同佢打車輪我已經濕到大脾都濕埋,好誇張,我都唔想

捽兩捽就高潮
奶埋咪不得了
想射啦已經

點解呀

唔知呀

Yeah

最爽係男友笑我淫嗰陣

捽兩捽就高潮
奶埋咪不得了

好似唔係個個女仔都鍾意奶 我奶冇乜感覺 係對捽先有
同埋好想試下俾男朋友搞到潮吹
我十五分鐘左右

唔關事 我試過戴同款套同條女搞
1個鐘先出同10分鐘都有
可能個個體位唔係刺激到佢龜頭最敏感嘅位
或者精神 氣氛影響

我信durex
入面射完再插幾下先抆番出黎

次次中出?

戴住套係入面射姐 唔係直接射落陰道

唔會唔戴?

第二Q開頭會唔戴
但搞到半路會戴番 廢是貪個10幾分鐘爽跟住做爸爸
始終2字頭

屌屌下戴返 咁你戴同無戴有咩分別
男朋友是肥仔 插兩野就體力不足
20~30mins

你男朋友係鄧兆匡?

你男朋友係鄧兆匡?

唔係 但size差唔多 抽插左一陣要抖 唯有自己坐
平時唔戴插一個頭,條女都話唔夠要再黎
平時唔戴插一個頭,條女都話唔夠要再黎

平時唔戴插一個鐘,條女都話唔夠要再黎
其實係咪個個女搞都會高潮,未試過扑野高潮好似好爽感 都想試下 會舒服但未去到高潮,豆高潮就會 但男朋友人肉打裝機
最爽係男友笑我淫嗰陣

捽兩捽就高潮
奶埋咪不得了

呢個真 會升天
條女同之前啲仔做都未高潮過,又無人奶閪
有次我奶奶下(其實我都係鳩奶)佢同我講觸電 咁咪係咁攻豆豆,之後就喪叫一輪就有條河流仔 但唔係噴
佢話係高潮,未試過咁high。我又唔識呢啲,係咪高潮+潮吹左
條女啲水又唔係多,前戲可以做啲咩先挑得起佢性慾
最爽係男友笑我淫嗰陣

捽兩捽就高潮
奶埋咪不得了

呢個真 會升天

已經想像到個情境
其實係咪個個女搞都會高潮,未試過扑野高潮好似好爽感 都想試下 會舒服但未去到高潮,豆高潮就會 但男朋友人肉打裝機

唔係每個女生做愛都有高潮架呢
不妨試下係打樁機個時刺激下你lin lin或者陰蒂
咁樣會令你易D去到
條女同之前啲仔做都未高潮過,又無人奶閪
有次我奶奶下(其實我都係鳩奶)佢同我講觸電 咁咪係咁攻豆豆,之後就喪叫一輪就有條河流仔 但唔係噴
佢話係高潮,未試過咁high。我又唔識呢啲,係咪高潮+潮吹左
條女啲水又唔係多,前戲可以做啲咩先挑得起佢性慾

似乎係高潮但又唔係潮吹
想令佢多D愛液, 不妨留意下佢身體邊度係敏感地帶
前戲可以多挑逗個D位置
但慾望黎講都要氣氛令佢投入
玩佢粒豆豆佢好似仲爽過我屌佢

因為女仔最敏感嘅位係陰蒂 同埋好似話唔係個個女仔都會有g點係陰部入面
毒撚出返去先lu
男人鍾意多水定少水
會唔會覺得多水好淫賤

一定鐘意多水
淫唔淫賤就好難講
不過性冷淡既就多數少水

我得好少水
不過好鍾意啪啪

有無試過之前飲返幾啖水先啪啪啪?
個人經驗如果好耐都唔飲水
就算幾high都唔係好夠濕
容易磨到痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞